Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 3 silahşörler! - Fenerbahçe Haberleri

        En golcü takım unvanını taşıyan Fenerbahçe’yi 3 süper starı sırtlıyor. 3 silahşörler Alex 9, Niang 8 ve Semih 7 golle toplam 24 gole ulaşıp ligde yer alan 16 takımı geride bıraktı.

        SADECE TRABZON’U GEÇEMEDİLER

        Sarı-Lacivertliler bu sezon özellikle Kadıköy’de oynadıkları maçlarda rakiplerini adeta gole boğuyorlar. Süper Lig’de şu ana kadar oynanan 13 karşılaşmada Fenerbahçe 35 kez rakip fileleri havalandırarak ligin en golcü takımı olma unvanını elinde bulunduruyor. Bu gollerin 24’ü ise 3 yıldıza ait. Alex 9, Niang 8 ve Semih Şentürk de 7 golle 35 golün 24’üne imzalarını atmış durumda. 3 silahşörler, attıkları bu gollerle ligdeki 16 takımı geride bıraktı. Alex, Niang ve Semih, kaydettikleri toplam 24 golle sadece 29 golü olan lig lideri Trabzonspor’u geçemiyor.

        2 EZELİ RAKİP KADAR GOL ATTILAR

        Ezeli rakipler arasında bir değerlendirme yapıldığında da ilginç bir görüntü ortaya çıkıyor... Galatasaray ile Beşiktaş’ın şu ana kadar Süper Lig’de attıkları toplam gol sayısı 35... Siyah-Beyazlılar 21, Sarı-Kırmızılılar ise 14 kez ağları havalandırmış durumda. Fenerbahçe’nin ise toplam 35 golü bulunuyor. Yani Sarı-Lacivertliler şu durumda iki ezeli rakibinin toplamı kadar gol atmış gözüküyor. İlk yarının bitimine 4 hafta kaldı. Fenerbahçe’nin golcüleri, bu

        performanslarını sürdürmeleri halinde sezon sonunda 1988-89 yılındaki 103 gollük rekoru kıracağa benziyorlar...

        HTSPOR / Cem DALMAZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ