Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Tavşanlı Linyitspor Brezilyalılar deneniyor! - Futbol Haberleri

        Kulüp genel kaptanı Murat Eran, yaptığı açıklamada, Belek'e ulaşan takımın ilk antrenmanını, kaldıkları otelin tesislerinde gece yağmur altında teknik direktör Mustafa Akçay ve yardımcıları gözetiminde yaptığını bildirdi.

        Öğleden sonra ve akşam olmak üzere günde iki idman yaparak ikinci devreye hazırlandıklarını belirten Eran, kampın sona ereceği 14 Ocak'a kadar Bank Asya 1. Lig ve yurt dışından 8 takımla hazırlık maçları yapacaklarını söyledi.

        Eran, kaleci Sezai Yüksel, Barış Bakır, İshak Topçu ve Emre Kahraman ile yollarını ayırdıklarını, İshak Topçu'nun Bandırmaspor, Emre Kahraman'ın ise İskenderun Demir Çelikspor ile anlaştığını ifade etti.

        Daha önce Almanya'da oynayan orta saha oyuncusu Timur Özgöz (24) ile anlaştıklarını dile getiren Eran, kampta denenen hücuma yönelik orta saha oyuncuları olan Brezilyalılar Anderson Ventura Dos Santos (20) ve Alex Brasileiro (20) hakkındaki kararı, yönetim ve teknik heyetin vereceğini kaydetti.

        Eran, ara transferde 4 oyuncuyu daha takıma kazandırmak istediklerini anlatarak, ''İlk devrenin ortalarında yakaladığımız çıkışı sürdürmek ve devre arası hazırlık kampımızı iyi değerlendirip ikinci devreye formda başlamak istiyoruz. Bunun için yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak var gücümüzle çalışıyoruz'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ