Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Güngören BLD Hesaplar tutmadı! - Futbol Haberleri

        Güngören Belediyespor İdari Menajeri Yakip Şahintürk, geride kalan haftada Akhisar Belediyesi'ni yenilmelerinin ardından Altay maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını aktarırken, ''Altay karşısında kazanmamız gerekiyordu ama olmadı. Daha çok ve net gol pozisyonlarına sahip taraf olmamıza karşın fırsatları değerlendiremedik. Kazanmaya çok şartlanmıştık. Puan olarak Altay'ı altımıza da alabilecektik'' dedi.

        Altay karşısında 1-0 öne geçmelerine karşın ardından 2-1 yenik duruma düştüklerini, oyunun son bölümünde ise beraberliği yakaladıklarını anlatan Şahintürk, ''Fakat bize galibiyeti getirecek pozisyonları harcadık. Şimdi ligde kalan 8 maç birbirinden zorlu ve çetin geçecek. Çok mücadeleli olacak. Az hata yapan, ekip olarak daha iyi mücadele eden takımlar ligde kalacak'' diye konuştu.

        Takımın maç içindeki istikrarsız performansından da şikayet eden Şahintürk, ''Oyuncularımızın istikrarsız bir tablosu var oyun içinde. Bunu çözemiyoruz. İlk yarı mükemmel oynamış bir takım, ikinci yarı çok amatörce oynayabiliyor. Ya iyi başlayıp kötü bitiriyoruz ya da kötü başlayıp iyi bitiriyoruz. 90 dakika içinde istikrar sağlayamayoruz'' ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, önlerindeki Mersin İdmanyurdu maçına değinen Yakup Şahintürk, güçlü rakiplerine karşı deplasmanda iyi bir mücadele sergilemek istediklerini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ