Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor "Süper Lig'e biz çıkacağız!" - Futbol Haberleri

        Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, ''Ordu'ya başarılı olmak için geldim, amacım 26 yıldır Süper Lig hasreti çeken Orduspor'u hedefine ulaştırmaktadır'' dedi.

        Diyadin, Ordusporlu futbolcular ile düzenlediği tanışma toplantısı öncesi soruları yanıtladı.

        Dün akşam geldiği Ordu'da bugün futbolcularla bir araya gelme fırsatı bulduğunu kaydeden Diyadin, ''Normal olarak sezon ortalarında bir takımı çalıştırmam söz konusu olamazdı. Genellikle sezon başlarında takımların başına gelmeyi tercih ederdim. Ancak Orduspor için bu böyle olmadı'' diye konuştu.

        Orduspor'u yakından takip eden bir futbol adamı olarak takımın çok iyi olduğunu ve kadro yapısının oturduğunu gözlemlediğini söyleyen Diyadin, şöyle devam etti:

        ''Kulüp başkanı sayın Nedim Türkmen'in de teklif getirmesiyle Orduspor'da görev almayı kabul ettim. İşimiz kolay değil. Lig oldukça zorlu geçiyor. Birçok takım Süper Lig için iddialı durumda. Ama amacımız zorlu geçen bu ligi taraftarın da desteğiyle aşmak. Metin Diyadin olarak Ordu'ya başarılı olmak için geldim, amacım 26 yıldır Süper Lig hasreti çeken Orduspor'u hedefine ulaştırmaktadır. İnanıyorum ki sezon sonunda Süper Lig'e çıkan takım biz olacağız.''

        Diyadin, futbolda sabrın çok önemli olduğunu ve herkesten sabırlı olasını istediğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ