Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor Diyar'ı bekleyen tehlike! - Futbol Haberleri

        Yönetim sorunun ardından kulüp personelinin de iş bırakması nedeniyle sıkıntısı daha da büyüyen ve bunun sonucunda geçen hafta sahasındaki Denizlispor maçına çıkmayan Diyarbakırspor'un, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçına da çıkmamama ihtimali bulunuyor.

        Bu durumda yönetmelik gereği takımın ligden ihraç edilmesi gerektiği belirtilirken, takımın küme düşecek olması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun Diyarbakırspor'a daha ağır ceza verebileceği öne sürüldü.

        Diyarbakırspor Teknik Direktörü Kemal Zeydan, sıkıntılar nedeniyle takımın ligin ikinci yarısından bu yana A2 kadrosuyla maçlara çıktığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

        ''Yaşanan sıkıntılar giderek büyüyor. Maça çıkmak için ortamın olması lazım. Malzeme yok, masör yok, şoför yok, akreditasyon yok...Teknik direktör olarak yalvarıyorum, bize sahip çıksınlar. Maça çıkmak istiyoruz ancak imkan yok. Geçen hafta takım Denizlispor maçına çıkmadı, buna rağmen arayan soran yok. Kentin yetkilileri kulüp çalışanlarıyla görüşse, güvence verebilse işbaşı yapacaklar. Biz de maça çıkma imkanı bulmuş olacağız. Aksi takdirde bu kulüp çok büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacak. Belki de kapanacak. Eğer yarına kadar gelişme olmazsa benim burada kalmamın da lüzumu yok. Gereğini yapar ayrılırım. Burada para almadan görev yapıyorum. Amacım kulübün sıkıntılı gününde sorununun çözümüne katkı sunmak ama elimden gelen bir şey yok. Lütfen birileri sesimizi duysun ve harekete geçsin.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ