Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor Diyar'da çoğunluk sağlanamadı! - Futbol Haberleri

        Ziya Gökalp Salonu'nda yapılan kongrede çoğunluk sağlanamadığı için 22 Haziran 2011 gününe bırakıldı.

        Bir süre önce kulüp başkanlığına talip olduğunu açıklayan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKK) Diyarbakır Şubesi Başkanı Remzi Dayan, yaptığı açıklamada, gelecek hafta yönetim oluşmadığı takdirde yasal olarak kulübün kapanacağını söyledi.

        Gelecek haftaki kongrede kulübün kapanmaması için yönetime talip olacaklarını belirten Dayan, ''Konuyu sayın valimizle görüştük, düşüncelerimizi anlatık. O da aynı endişeyi taşıyor. İş adamlarımızın yönetime talip olmasını istiyor. Biz de aynı düşüncedeyiz. Haftaya iyi bir yönetim oluşursa zaten sorun yok. Aksi takdirde kulübün kapanmasını önlemek için yönetim listesi yaparız'' dedi.

        Diyarbakırspor Profesyonel Futbolcular Derneği (DİPFUD) Başkanı Ramazan Kahramaner ise kongre yapılmadığı takdirde kulübün kapanacağı yönündeki değerlendirmelerin kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu ifade etti.

        Haftaya yönetimin oluşmaması halinde kulübün kapanmayacağını dile getiren Kahramaner, ''Diyarbakırspor'u bugünkü durumdan daha kötüye götürecek birileri gelecekse kulübün kapanmasını tercih ederiz. İş adamlarımıza, kulübün eski yöneticilerine sesleniyoruz. Gelin bu yükün altına hep beraber elimizi koyalım. Bizim kimseyle kavgamız yok. Gün birbirimize düşme günü değildir'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ