Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera'da geri sayım! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Ali Dürüst, “Kaleci transferi bitme aşamasında. Bugün-yarın hallolacağını ümit ediyoruz” dedi

        Sarı-Kırmızılı yönetim, bonservisi konusunda Lorik Cana takasını kullanarak Lazio ile her konuda anlaştığı Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’ya kavuşmak için artık gün sayıyor.

        Milli takımla Copa America’da forma giyen ve çeyrek finalde Arjantin’e karşı kaleyi koruyacak Muslera’nın, Almanya kampına yetişmesini uman Cimbom, kamp yapılacak otelde ‘gelecekmiş gibi’ hazırlık yapacak. Galatasaray, Uruguay’ın elenerek kupaya veda etmesi halinde Muslera’yı direkt olarak Arjantin’den Almanya’ya davet edecek.

        ‘ÖNCELİĞİMİZ KALECİ’

        2. Başkan Ali Dürüst de, isim vermese de kaleci transferinin bugün-yarın bitirileceğini söyledi. Dürüst şöyle konuştu: “Transferde büyük kulüplerin yapması gerektiği şekilde hareket ediyoruz. Atletico Madrid ile anlaşma bu şekilde oldu. Önce kulüple anlaşma sağladık. Sonra oradaki 2 oyuncunun ortaya koyduğu şartları kulüp adına uygun bulmadık ve askıya aldık. Şu anda öncelik kaleci transferinde. Bitme aşamasında ama daha bitmedi. Hocamızın da teklif ettiği bir kaleci. Bugün-yarın hallolacağını ümit ediyoruz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ