Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Çıkış kapısı! - Trabzonspor Haberleri

        Pawel Brozek ve Mehmet Çakır’ın aralarında bulunduğu 5 futbolcuyla yollar ayrılabilir

        Avrupa Ligi play-off turunda Athletic Bilbao ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, 5 futbolcuyla yollarını ayırabilir.

        Bordo-Mavili kulübün başkanı Sadri Şener’in, “Kadroda 30 futbolcu bulunuyor. Bu sayıyı 25’e düşürmem lazım. Bazı futbolcuları bonsevisiyle birlikte ya da kiralık olarak göndereceğiz” şeklindeki açıklamasının ardından takımla yollarını ayırcak isimlerin de yavaş yavaş belirlendiği öğrenildi.

        Yönetim ve teknik heyet arasında yapılan görüşmelerin ardından, takımda fazla şans bulamayan Pawel Brozek, Mehmet Çakır, Sezer Badur, Murat Tosun ve Barış Ataş gibi oyuncuların gönderilmesi muhtemel isimler arasında olduğu bildirildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında büyük umutlarla transfer edilen ancak sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratan Pawel Brozek, hücum hattındaki alternatif sayısının fazla olması ve maliyeti sebebiyle ‘çıkış kapısı’na en yakın isim.

        Mehmet Çakır, Barış, Sezer ve Murat Tosun gibi teknik direktör Şenol Güneş’in fazla şans vermediği, buldukları şansları da iyi kullanamayan futbolcular, yapılması muhtemel kadro operasyonunda elden çıkarılabilir. Başkan Sadri Şener’in, hiçbir ismi para kazanmadan gönderme niyetinde olmadığı ifade edildi.

        HTSPOR / HALUK AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ