Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor ‘Resimlerden etkilendim’ - Futbol Haberleri

        Bursaspor’un yeni transferi Teteh Bangura, dün Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 5 yıllığına Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi

        imzaladı. Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve yeni sezonu iple çektiğini belirten Bangura, “Burada olmak benim adıma guru verici bir olay.

        Umarım bu sezon Bursaspor açısından başarılı olur” diye konuştu. Sierra Leoneli golcü, birçok teklifie rağmen Bursaspor’u tercih etmesinin nedenlerini ise şöyle anlattı: Bursaspor’u seçtim çünkü beni gerçekten istediler. Maçlarımı izlediler, benimle görüştüler. İngiliz ekipleri başta olmak üzere birçok takımdan teklif alıyordum ama menajerime Bursaspor’a gitmek istiyorum dedim. Bursaspor çok iyi bir takım. Devamlı ilk beşin içinde. Her Avrupa’da olmak istiyoruz. Şampiyonluk resimlerini gördüm ve çok etkilendim. Umarım bende şampiyonluk yaşarım.

        ‘KALBİMLE OYNAYACAĞIM’

        Bursa’nın havasının memleketi Sierra Leone’ye çok benzediğini ifade eden genç yetenek, şehri çok beğendiğini de kaydetti. Bangura, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Taraftarının çok iyi olduğunu duydum. Benim amacımda kalbimle oynayarak taraftarımıza kendimi sevdirmek. İsveç’te de 4 ay oynadım. İlk gittiğimde kimse beni tanımıyordu ama ayrılırken herkes tanıdı” ifadelerini kullandı.

        HTSPOR/ UĞUR USLUBAŞ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ