Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Almeida'dan net mesaj! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-Beyazlı takıma geçtiğimiz sezon ara transferde gelen Hugo Almeida, bu dönemde Beşiktaş’tan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

        Kartal’ın geçtiğimiz perşembe günü Alania ile oynadığı karşılaşmada fileleri sarsan ve sezonun ilk resmi maçına golle başlayan ‘dev’ golcü, yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu, Mete Düren ve Doğan Küçükemre ile yaptığı sohbette Beşiktaş’ta ailece çok mutlu olduklarını söyledi.

        Portekiz’in Benfica takımından istendiğinin doğru olduğunu belirten Almeida’nın “Daha önce Portekiz’de zaten oynadım. Şu dönemde oraya gitme gibi bir düşüncem yok. Burada aradığım her şey var. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, paramı alıyorum, İstanbul harika bir şehir. Portekiz’e dönersem bu futbol yaşantımın son yıllarında olur” dediği öğrenildi.

        ‘LA LİGA HAYALİM’

        Yöneticilerle yapılan sohbette Portekiz’e dönme konusunda bu fikirlerini paylaşan Almeida, İspanya konusunda ise biraz daha ılımlı yaklaştı.

        İspanya’dan gelecek teklifler karşısında kapıyı açık bırakan Siyah-Beyazlı oyuncu yöneticilere “İspanya’dan önemli bir kulüp beni isterse oraya gitmek isterim. Ama bu kulüp mutlaka Beşiktaş’tan daha büyük olmalı. Hedeflerimin ve hayallerimin arasında La Liga’da oynamak var. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsam sizden izin ister ve para kazandırarak ayrılırım” diyerek yöneticilere açık bir mesaj verdi.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ