Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Karşınızda son Kartal! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş sağ gösterip sol vurdu, aradığı forveti Almanya’da buldu. Schalke 04’te forma giyen Edu lakaplı Eduardo Goncalves de Oliveira 1 yıllığına kiralandı. Kendisine 1 milyon 150 bin Euro kulübüne ise 500 bin Euro verilecek.

        BORSAYA BİLDİRİLDİ

        Ve Beşiktaş’ta Bebe’nin sakatlanması üzerine başgösteren forvet krizi aşıldı. Bir süredir golcü arayışında olan İspanya ve Portekiz’i mesken tutan Siyah-Beyazlılar, sürpriz bir şekilde Bundesliga’dan Eduardo Goncalves de Oliveira’yı aldı.

        Borsaya gönderilen yazıda transfer için görüşmelere başlandığı belirtilirken Edu’nun 1 yıllığına kiralandığı belirtildi. 30 yaşındaki Brezilyalı forvet için kendisine 1 milyon 150 bin Euro, kulübüne ise 500 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

        LİSTEYE EKLENECEK

        Transfer kriterinde önceliği UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda oynayabilecek futbolcuya endeksleyen Siyah-Beyazlılar, Edu’nun ismini listeye ekleyecek. Sambacı bu sezon sadece bir maçta forma giydi. Edu konusunda dikkat çeken rakam ise Bundesliga‘da çift haneli gol rakamlarına ulaşamamış olması. 3 sezondur Schalke forması giyen 1.85 boyundaki Edu’nun toplam 53 maçta 7 golü bulunuyor. Geçen sezonun dikkat çeken istatistiği ise ligde 3 gol Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 gol kaydetmesi.

        OPSİYONLU ANLAŞMA

        Beşiktaş, 1 yıllığına kiraladığı Edu’yu beğenirse sezon sonunda alma hakkını da resmiyete döktü. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı forveti tapusuyla almak isterse 2 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ