Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği zorlandı! - Futbol Haberleri

        Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Başkent temsilcisi, Ramazan, Oliver, Aytaç, Kulusic, Sakıb, Serkan, Özgür, Soner, Oktay, Erdal ve Tum, konuk Boluspor ise Eser, Erkam, Veli, Gencer, Hakan, Emre, Vedat, Erman, Veysel, Emrah ve Cafercan ilk 11'leriyle başladı.

        Boluspor, maçın 8. dakikasında, sezon başında Gençlerbirliği'ne transfer edilen, ancak teknik direktör Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda kırmızı-beyazlı takıma verilen Cafercan'ın serbest vuruştan attığı şık golle 1-0 öne geçti.

        Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri ise 10. dakikada Oktay ve 20. dakikada Erdal attı. Erdal, attığı güzel golün ardından maçı izleyen az sayıdaki taraftarlarca bir süre alkışlandı.

        İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU

        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa yaptığı açıklamada, karşılaşmanın iki takım için de iyi bir hazırlık maçı olduğu söyledi.

        Genç teknik adam, maçı değerlendirirken de, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde dün oynanan ve Türkiye'nin 3-1 yenildiği maça gönderme yaparak, ''Zaman zaman Almanya, zaman zaman Türkiye gibi oynadık'' yorumunu yaptı.

        Karşılaşmanın hazırlık maçı gibi değil, adeta lig müsabakası gibi oynandığını kaydeden Çapa, ''Maçta rakibimiz de biz de ciddiyetle oynadık. Boluspor, tecrübeli oyuncularla genç futbolculardan oluşan dengeli bir ekip oluşturmuş. Bu karşılaşmada oynamayan arkadaşlarımızın son durumlarını analiz etme fırsatı bulduk. Genç bir takımız ve bu karşılaşmalar futbolcuların maç deneyimi kazanması açısından önemli'' dedi.

        Fuat Çapa, hazırlık karşılaşması da olsa kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

        Bu arada maçı, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da izledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ