Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lütfen biraz vefa! - Galatasaray Haberleri

        Sarı-Kırmızılı kulübün tribünlerine yön veren ultrAslan taraftar grubu, İşbirliği Kurulu tarafından kulüpten ihraç istemiyle disiplin kuruluna verilmek istenen eski 2. başkan Işın Çelebi’yi unutmadı. Yönetimce ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Çelebi‘ye sahip çıkan taraftar grubu, kendi internet istesi aracılığıyla bir açıklama yayınlayarak, TT Arena’nın yapımında başrolü oynayan ve büyük emek veren Çelebi için “Vefa bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. ultrAslan’ın bu açıklaması, binlerce kişi tarafından internet ortamında okunarak, bir rekor kırdı. Yönetimle eski 2. başkan Işın Çelebi arasında yaşanan krizi yakından takip eden taraftarlar, ultrAslan koordinatörü Oğuz Altay’ın imzasıyla bir açıklama yayınladı. Açıklamada, şu sözlere yer verildi:

        ‘YÖNETİME SAYGILIYIZ AMA...’

        “Değerli Galatasaraylılar. Yöneticimiz Işın Çelebi’nin, ihraç istemiyle disiplin kuruluna verildiğini öğrendik. Öncelikle yönetimin demokrasiyi ön planda tutan yönetimine saygı duyduğumuzun ve yönetimimizin iç işlerine karışmak gibi bir niyetimizin olmadığının bilinmesini isteriz. Ama onlardan, G.Saray geleneklerinde ön sırada yer alan ‘vefa’ kavramına da özen göstermesini bekliyoruz. Işın Çelebi, emekleri asla göz ardı edilemeyecek, değerli bir G.Saraylı’dır. Biz taraftarlarlar, emeğine saygı duyduğumuz Çelebi için alınan bu kararın, bir G.Saraylı’nın emeğe duyduğu saygı çerçevesinde tekrar değerlendirilmesini ve yanlışın düzeltilmesini istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu konuya hassasiyet göstermelerini, düşüncelerini gerek facebook, twitter gibi sosyal medya aracılığı ile gerekse mail yolu ile yönetime bildirmesini rica ediyoruz.”

        İşte ultrAslan’ın bu çağrısının ardından yüzbinlerce Cimbom taraftarı devreye girdi ve hem internet sitesinden, hem de facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım ağlarını kullanarak, inanılmaz bir sayıya ulaştı. Kısa sürede onbinlerin tıkladığı bu haber, Apple’nın kurucusu Steve Jobs’un ölümü ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesinin vefatının ardından dünyada en çok tıklanan haberler arasında yer aldı. ultrAslan’ın bu girişimi, eski 2. başkana büyük moral verirken, yönetime gösterilen tepkinin çığ gibi büyümesine neden oldu.

        HTSPOR / ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ