Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Adalı'dan özel istek! - Beşiktaş Haberleri

        Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu Metris’te 2.5 saat görüşerek düşman çatlatırken, Adalı “Çıktığımızda takımın Avrupa’da ve ligde emin adımlarla ilerlediğini görmek istiyorum. Perşembe günü 3 puanı alın ve bizleri mutlu edin” diyerek haber yolladı

        UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü Dinamo Kiev ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş’a karşılaşma öncesi Metris Cezaevi’nden mesaj geldi. Futbolda yürütülen şike soruşturması nedeniyle 12 Temmuz’dan bu yana teknik direktör Tayfur Havutçu ve kulüp protokol müdürü Ahmet Ateş ile birlikte tutuklu bulunan siyah-beyazlıların asbaşkanı Serdal Adalı takımdan Kiev’i kendisi için yenmelerini istedi.

        Vatan gazetesinin haberine göre; Adalı, arasının açık olduğu iddia edilen Cengiz Zülfikaroğlu ile dün Metris Cezaevi’nde başbaşa 2.5 saat süren bir görüşme yaparken adeta düşman çatlattılar. Futbolu A’dan Z’ye masaya yatıran ikili sezon başında Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı tarafından kurulan takımın ligde ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki performansı değerlendirirken Adalı, Zülfikaroğlu aracılığıyla takıma şu mesajı yolladı.

        ‘ADALI İLE KARDEŞİZ’

        “Önümüzdeki ay iddianamenin hazırlanmasını bekliyoruz. Biz süt kadar ak olduğumuzu biliyoruz. Bu takımı birlikte planladık, 3 kulvarda mücadele edecek bir ekip oluşturduk. UEFA Avrupa Ligi’nde de ligde de şanssızlıklar yaşamış olabiliriz. Ama iddiamızı yitirmiş değiliz. Özellikle perşembe günü oynanacak maçı benim için almalarını istiyorum.

        Beşiktaş, Avrupa’da yoluna devam etmeli. Serbest kaldığımızda UEFA Avrupa Ligi’nde hem de ligde hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyen bir takım görmek istiyorum. Performans sorunu yaşayan tüm futbolcuların bir an önce takımda forma alabilecek düzeye gelebilmek için ellerinden gelmelerini yapmaları ve uzun süreçte takıma katkı yapmalarını bekliyorum.”

        Cengiz Zülfikaroğlu da Serdal Adalı ile aralarında gerginlik olduğu iddialarını “Biz aynı yola baş koymuş iki kardeşiz, aramızda kırgınlık olma ihtimali mümkün değil. Bu takımı Serdal Adalı’nın başkanlığında birlikte kurduk. Onun takımın başında olmaması tabii ki hepimizi üzüyor. Ama futbolda Adalı ne diyorsa odur” sözleriyle yalanladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ