Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Saffet Susic'le yola devam! - Futbol Haberleri

        Bosna-Hersek Futbol Federasyonu'nun Normalleşme Komitesi, (A) Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Susiç'le takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda görüşme yaptı. Yapılan görüşmenin ardından Susiç'in görevini sürdüreceği açıklandı.

        Susiç, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bosna-Hersek (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü olarak yola devam edeceğini ve bu nedenle mutlu olduğunu dile getirdi.

        Brezilya'da 2014 yılında oynanacak Dünya Kupası ön elemeleri kapsamında ''G'' Grubu'nda Yunanistan, Letonya, Liechtenstein, Slovakya ve Litvanya ile mücadele edecek Bosna-Hersek'in hedefinin ilk sırada yer almak olduğunu söyleyen Susiç, şunları kaydetti:

        ''İyi bir takımımız olduğunun farkındayım. Bu oyuncuları çok iyi tanıyorum ve yeni bir teknik direktörün gelmesinden ziyade bu oyuncuların benimle çalışmaya devam etmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. İyi sonuçlar alarak, taraftarlarımızı grupta kazanacağımız birincilikle sevindireceğimizi ümit ediyorum.''

        Eski Yugoslavya'nın efsanevi futbolcularından biri olan 56 yaşındaki Saffet Susiç, Türkiye'de İstanbulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Ankaraspor takımlarında teknik direktör olarak görev yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ