Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Orduspor, Nedim Türkmen - Futbol Haberleri

        Balıktaşı Oteli'nde gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimde Türkmen, kullanılan 374 oyun 339'unu alarak, yeniden başkanlık görevine getirildi.

        Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Nedim Türkmen, sorumluluklarının her geçen gün arttığını söyledi.

        Orduspor Kulübü gibi büyük bir camiayı temsil ettiklerinin farkında olduklarını hatırlatan Türkmen, ''Yeni yönetimimizin her kademesine çok önemli isimler kattık. Ama Orduspor ile ilgili yapılacak şeyleri sadece yönetim kurulu değil, tüm Ordu'nun dinamikleri ile yapacağız. Biz de bu birlik ve beraberliğin sürekli korunması anlamında üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Hedefimiz iki yıl içinde Avrupa kupalarına mutlaka katılmaktır. Üç yıl içinde Orduspor'u şirketleştirerek, halka açacağız. Beş yıl içinde de Süper Lig şampiyonluğunu hedefliyoruz. Bunu da başardığımızı bütün Türkiye görecek'' dedi.

        Seçimlerin ardından oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

        ''Uğurcan Ataoğlu, Adem Türkmen, Akın Çiçek, Coşkun Memiş, Ergin Başyazgan, Hakan Şahin, Tamer Aktaş, Seyid Ali Gündoğdu, Levent Yıldırım, Murat Gürsoy, Ömür Hamdi Köleoğlu, Saltuk Orkun Elibol, Hasan Çebi, Tahsin Türkmen, Zühtü Başar Asmaz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ