Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Moussa Sow, Alex de Souza, Fenerbahçe, Henri Bienvenü, Aykut Kocaman, Galatasaray - Fenerbahçe Haberleri

        Sezon boyunda muhteşem bir mücadele ortaya koyan Fenerbahçe’de şampiyonluğun son maçta kaybedilmesi futbolcuları da şoka soktu. Soyunma odasında matem havası yaşanırken, sinirlerine hakim olamayan oyuncuların başında Henri Bienvenü geliyordu.

        Sezon boyunda eleştirilse de ‘yürekten mücadelesi’ takdir toplayan Kamerunlu golcü, şampiyonluğun kaybedilmesi sonrası hırsından soyunma odasının kapısını ve duvarları tekmeledi. Arkadaşlarının güçlükle sakinleştirdiği genç forvet için bu ‘öfkenin’ bedeli de ağır oldu. Sağ diz bölgesinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ekleminde kanama bulunan Henri Bienvenü, dünkü antrenmana katılamadı. Tedavisine devam edilen oyuncunun, kupa finalinde görev almasının da zor olduğu belirtildi.

        Ekipte Bienvenü’nun sakatlığı üzüntü yaratırken, ‘güzel haber’ Moussa Sow’dan geldi. Geçtiğimiz hafta düz koşulara başlayan Senegalli santrfor, dün ilk kez takımla birlikte çalıştı. Ancak teknik direktör Aykut Kocaman’ın maç eksiği nedeniyle Sow’u Bursa maçının kadrosunda düşünmediği, 18 kişilik maç kafilesine alıp almama konusunda karar vereceği belirtildi. Bu durumda Kanarya’nın kupadaki gol umudu yine Semih olacak.

        Alex yine kulübeye

        Bursaspor maçı öncesi Alex de Souza bilmecesi de sürüyor. Sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçına sonradan dahil olan Brezilyalı yıldızın, Ankara’daki kupa maçında da kulübede oturacağı ifade edildi. G.Saray maçı sonrası hayli moralsiz olan kaptan, twitter’dan durumunu soran taraftarlara da net bir cevap verdi: Kötü, ama hayat devam ediyor!

        Kocaman’dan terapiye devam

        Bu sezon yaşanan sıkıntılar nedeniyle teknik adamlıkla birlikte ‘psikolog’ görevini de üstlenen teknik direktör Aykut Kocaman bir kez daha devreye girdi. Kocaman’ın takıma “Başınızı dik tutun. Önümüzde bu büyük mücadeleyi taçlandırmak adına bir kupa finali var. Bu maça odaklanın” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ