Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Metin Diyadin, Kasımpaşa, Konyaspor, Osman Özdemir - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Metin Diyadin, ''İlk maçta elde ettiğimiz 2-0'lık skorun avantajıyla sahaya çıktık. Bu durum bize özgüven verirken, Konyaspor'a da tam tersi bir durum yarattı. Erken bulduğumuz gol de rakibimiz adına her şeyi bitirdi'' dedi.

        Süper Lig'e direkt çıkma şanslarını kendi evlerinde Akhisar Belediyespor'a yenilerek kaçırdıklarını hatırlatan Diyadin, ''Şimdi finale gidiyoruz. Bugüne kadarki tek sıkıntımız, yaşanılan sakatlıklar oldu. Alternatif oyuncu sıkıntımız var. Başka sakat vermeden final maçını oynayabilirsek, bekleneni yerine getiririz. Oyuncularıma bu konuda güveniyorum. Ancak kolay olmayacağını da biliyorum. Hayırlısı olur inşallah. İyi bir takıma karşı oynayacağız'' diye konuştu.

        Diyadin ayrıca, Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir'e övgüde bulunarak, ''Bu kadro yapılarıyla Konyaspor'u başarılı buluyorum. İmkanları kısıtlı, transfer tahtası kapalı bir takımdan böyle bir tablo ortaya çıkardığı için Osman hocayı tebrik ediyorum'' ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, karşılaşmayı 3 golle kapatan Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük ise finale kaldıkları için mutlu olduklarını ve Süper Lig'e çıkma şansını bu kez kaçırmak istemediklerini belirtti.

        Özdemir: ''Konyaspor için başarılı bir sezon oldu''

        Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise sıkıntılar içinde geçen sezonda gelinen noktayı önemsediklerini kaydetti.

        Kasımpaşa'ya karşı ilk maçı 2-0 kaybetmeleri nedeniyle bugünkü maça konsantre olmalarının çok zor olduğuna dikkati çeken Özdemir, final oynayacak Kasımpaşa ile Adanaspor'a başarılar diledi.

        Sezona birçok sıkıntıyla başladıklarını dile getiren Özdemir, ''Konyaspor için başarılı bir sezon oldu'' derken, şunları söyledi:

        ''Transfer yasağı en büyük handikaptı. Yapılacak tek şey de takımda bulunan oyuncuları ve A2 takımımızdan genç oyuncuları en iyi şekilde kaynaştırmaktı. Ligde gelinen nokta itibarıyla Konyaspor'un başarılı olduğunu düşünüyorum. Genç oyuncuların isteği ve arzusu Konyaspor'u buraya kadar getirdi. Kadro derinliğimiz yoktu. Normal sezonda ilk iki şansını kaçırdık ve play-off oynamak zorunda kaldık. Sezon başı çok karamsar bir tablo vardı. Gelinen nokta itibarıyla başarılı olunduğunu düşünüyorum ve bunda da en büyük pay oyuncularımızın. Belki şampiyonluk kaçtı, ama gelecek yıllar adına önemli işler yapıldı.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ