Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, İbrahim Toraman, Sivas Belediye Başkanı, Doğan Ürgüp - Beşiktaş Haberleri

        Memleketi Sivas'a gelen Toraman, Belediye Başkanı Ürgüp'ü makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ürgüp, Toraman'a 1998 yılında Sivas DSİ Spor'da giydiği ''9'' numaralı forma ile o yıllarda çekilmiş fotoğrafını takdim etti. Amatör takımdaki formasını ve o dönem çekilen fotoğrafını görünce duygulanan Toraman, Ürgüp'e teşekkür etti.

        Toraman da Ürgüp'e Beşiktaş forması hediye etti. Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor'un kulüp başkanı Ahmet Polat da ziyaretin anısına Toraman'a takımlarının formasını armağan etti. Toraman, ''10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Sivas Etkinliği'' için kente gelen ve Ürgüp'ü ziyaret eden konuk öğrencilerden 2'siyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Ziyaretin ardından Ürgüp ve Toraman, Paşaçayırı mevkisinde yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi. Daha önce amatör maçların yapıldığı komplekste yapılan çalışmaları inceleyen Toraman, bir zamanlar kendisinin de burada toprak sahada top koşturduğunu belirterek, ''Bizim zamanımızda buralar toprak sahaydı. Herhangi bir tesis yoktu. Belki o zamanın şartları diyoruz ama daha iyi tesisler yapılmalı ki daha iyi sporcular çıksın, Sivas'ı dışarda temsil etsin. Maç biterdi, soyunma odalarında su olmazdı. Burada gördüğünüz gibi çim saha, çok güzel tesisler var. Böyle güzel bir kompleks var. Müthiş şeyler bunlar. O yüzden ben çok mutlu oldum'' diye konuştu.

        Toraman, Sivas'ta sporda daha güzel ve önemli gelişmelerin yaşanmasını temenni etti.

        Belediye Başkanı Ürgüp ise İbrahim Toraman'ın futbol yaşamını Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte sürdürmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek, ''Aslında 3 Büyükler'in 3'ünde de Sivas'ın futbolcusu olması lazım. İşte 'o futbolcular olsun' diye bu kompleksleri biz oluşturmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah yeni İbrahimler de bu tesislerden çıkacak'' dedi. Tesisleri gezen Toraman'a, çocuklar ilgi gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ