Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Demirören'in acı günü! - Futbol Haberleri

        Nurhan Demirören Aksoy'un cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

        Cenaze namazı öncesi başkan Demirören, babası Erdoğan Demirören ve diğer aile fertleri başsağlığı dileklerini kabul ettiler. Çok sayıda kişinin cenazeye katılması nedeniyle camide uzun kuyruk oluşurken, cenazeye İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Kulübü'nün eski ve yeni yöneticileri, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, iş adamı Aydın Doğan, ses sanatçıları Orhan Gencebay, Adnan Şenses ve İbrahim Tatlıses ile spor, iş ve magazin dünyasından birçok isim katıldı.

        Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, cenaze namazı öncesi camiye gelerek Yıldırım Demirören ile Nurhan Demirören Aksoy ailesine başsağlığı diledi. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da Demirören ailesine başsağlı dileğinde bulunurken, bir süre bekledikten sonra buradan ayrıldı.

        Öte yandan, Futbol Federasyonu'nun eski Başkan Vekili Affan Keçeci ile siyah-beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot ve Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da cenazede yer aldı. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ