Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Eyüpspor, Murat Şahin - Futbol Haberleri

        Kulüpten yapılan açıklamada, futbolu bırakan Murat Şahin'in teknik direktör olarak takımın başına getirildiği ifade edilirken, Şahin'in yardımcılıklarını Mehmet Yozgatlı, Burgaç Şanda ve Seyhan Göcen'in yapacağı belirtildi.

        Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da kaleci olarak görev yapan Murat Şahin, 20 yıllık futbol kariyerinde edindiği tecrübeleri artık Eyüpspor için harcayacağını belirterek, şöyle konuştu:

        ''Çok uzun yıllardır futbolun içindeyim. Geçtiğimiz sene bu takımın hem kalecisi, hem de kaptanıydım. Futbolcu arkadaşlarımızla diyaloğumuz ağabey kardeş çerçevesinde geçiyordu. Yeni dönemde futbolcu, yönetim, teknik heyet ve taraftarımızla tek yürek olup, Eyüpspor'u Bank Asya Birinci Ligi'ne çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.''

        Şahin, yeni sezonda birbirinden önemli isimlere Eyüpspor formasını giydireceklerini kaydederek, şunları söyledi:

        ''Eyüpspor camiasının hasretlerini ve özlemlerini çok iyi biliyorum. Bir sene boyunca bu takımın formasını büyük bir onur, gurur ve şerefle taşıdım. Eyüpspor formasının ağırlığını ve yükünü taşıyacak isimleri transfer ederek kadromuzu güçlendireceğiz. Azmini ve hırsını kaybetmemiş futbolcu kardeşlerimle bir bütün olup yolumuza öyle devam edeceğiz. Yaptığımız transferlerle yeni sezonun en çok konuşulacak takımı olacağız. Başaramayacağım hiçbir işin altına elimi koymadım. Eyüpspor yönetimi bana güvendi ve takımı teslim etti. Bu güvene layık olabilmek için çok çalışıp Eyüpspor'u zirveye taşımak istiyorum.'' Murat Şahin, 2011-2012 sezonun sonunda Eyüpspor forması altında futbolu bıraktığını açıklamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ