Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası İspanya İspanya, Fransa - Futbol Haberleri

        İspanya ile Fransa arasındaki büyük rekabet, önceki gece oynanan çeyrek final maçı öncesinde tavan yapmıştı. Fransızlar, Alberto Contador hatırlamasıyla İspanyollar için ‘doping’ imasında bulunurken, Boğalar da tepki göstermişti.

        Çeyrek finalde İspanya’nın 2-0 galip gelmesinin ardından ‘konuşma sırası’ doğal olarak Boğalar’a geçti! Maçtan önce yarı finali Fransa’nın Horoz amblemi üzerinden oynama yaparak duyuran Marca haklı çıktı! Horoz’u karga olarak resmeden gazete, gaga üzerine İspanyol bayrağının renklerinden bir bant atmayı da unutmadı! Eyfel Kulesi’nin üzerine İspanyol bayrağı çekilmiş fotomontajlar da, Fransızlar’ı çileden çıkardı.

        MATADOR OLAMADI!

        Ancak L’Equipe gazetesinde son 2 gün yayınlanan bir ilan da, İspanyolların sataşmalarını aratmadı. İspanya maçı öncesinde gagasında kırmızı bir pelerin tutan Horoz figürünün yer aldığı ilan, dün Fransa Milli Takımı’nın durumunu çok net bir şekilde özetledi. Koltuğunun altına aldığı valizle evinin yolunu tutan Horoz’un figürü akıllara şu soruyu getirdi: Aynı ilan acaba Türk Milli Takımı için verilse ne olurdu?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ