Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Gomis, Stoch, Milos Krasic, Juventus, Tino Costa, Valencia - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kadrosunda yeni dönemde görmek istediği en önemli isimlerden biri ise Lyon’da forma giyen Bafetimbi Fredius Gomis.

        AYKUT KOCAMAN’IN HAYALİ GOMİS

        Diğer bir değişle Kocaman’ın olmazsa olmazı. Bunun için de transferden sorumlu asbaşkan Ali Yıldırım ile yapılan görüşmede genç çalıştırıcı bu oyuncunun ne olursa olsun alınmasını istediğini belirtti. Bu konuda da Fransa’da sıkı görüşmelerin sürdüğü ortaya çıktı. Yıldız futbolcu normal şartlarda Olympique Lyon’dan ayrılmak istemiyor. Ancak Fransız kulübünün ekonomik şartları sebebiyle iyi bir bonservis bedeliyle elde çıkarmaya sıcak baktığı Gomis için Sarı-Lacivertli kulüpte temasların artırıldığı belirtiliyor. Gomis’in olmaması halinde hedef ise PSV’nin İsveçli forveti Ola Toivonen.

        COSTA VE DİARRA DEFTERİ KAPANMADI

        Orta sahaya takviye yapılması konusunda ısrarcı olan Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda görüşmeler sürüyor. Bu konuda öncelikli isim Kocaman’ın göz bebeği Valencia’dan Tino Costa. İspanyol kulübü bu oyuncusunu satmayacağı açıklamasına rağmen Fenerbahçe yönetimi Arjantinli oyuncunun peşini bırakmış değil. Bunun için de yapılan tekliflerde arttırıma gidilerek mali açıdan sıkıntılı olan Valencia’nın dikkati çekilmeye çalışıyor. Eğer tüm bu girişimler sonuç vermezse Fenerbahçe yönetimi kesenin ağzını daha da açıp Real Madrid’ten Lassana Diarra’nın işini ne olursa olsun bitirecek. Kısacası ne Costa, ne de Diarra defteri Fenerbahçe için kapanmış değil.

        KRASİC SÜRPRİZİ

        Fenerbahçe, önceki yıllarda Juventus’tan Milos Krasic’i kadrosuna dahil etmek için çok çaba sarf etmişti. Ancak yeni sezon öncesinde Sırp oyuncunun adı pek gündemde yoktu. Sürpriz bir gelişme ile Juventus’un, Fenerbahçeli yöneticilerle temasa geçmesiyle Krasic’in ismi gündeme geldi. İtalyan kulübü, ezeli rakipleri Milan ve Inter’e bu oyuncusunu kaptırmamak için Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çaldı. Bu teklif sonrasında Fenerbahçe yönetimi Krasic ile görüşerek prensip anlaşmasına vardı ve el sıkıştı. Şimdi ise sırada Juventus ile bonservis pazarlığı var. Bu görüntüde de teklifi yapan İtalyan kulübü olduğu için Fenerbahçe’nin eli çok daha güçlü. Fazla bir para vermeden yıldız oyuncunun işi bitirilmeye çalışılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ