Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kartalspor Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal, ''Puanları yavaş yavaş toplayarak hak ettiğimiz yere geleceğiz'' dedi. - Futbol Haberleri

        Öcal, 1-0 kazandıkları Kartalspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, 5 haftadır ortaya koydukları güzel futbolun karşılığını alamadıklarını dile getirerek ''Mücadelemiz üst seviyedeydi. Artık galip gelmemiz gerekiyordu, bunu da başardık. Bu genç ve onurlu takım, çok iyi yerlere gelecektir. Bize sahip çıkan Ankaragücü taraftarına çok teşekkür ediyoruz. Onların varlığı bizim için itici bir güç. Bu genç arkadaşların alınlarından öpüyorum, hepsi geleceğin yıldızları olacak. Bu galibiyetler devam edecek. Puanları yavaş yavaş toplayarak hak ettiğimiz yere geleceğiz'' diye konuştu.

        Öcal, Kartalspor'u da futbolun güzelliklerini ortaya koyduğu için tebrik etti.

        Kartalspor cephesi

        Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise Ankara'ya geçen hafta elde ettikleri 3 puanın moraliyle geldiklerini ifade ederek, ''Yenildiğimiz maçlardan daha iyi oynadık, yenilgiyi hak etmedik'' dedi.

        Durmuş, geçen 5 haftalık süreçte Ankaragücü'nün iyi oynamasına karşın puan alamadıklarını bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:

        ''Ankaragücü, genç ve koşan bir takım. Seyircisini de arkasına alarak iyi işler yapıyor. Maça olumlu başladık ve rakibimizin mücadelesine cevap verdik. Ankaragücü koşan bir takım ve oyunumuzu bozdu. İlk yarıda gol de bulabilirdik, ama olmadı. İkinci yarı da dengeli başladı. Sahada, oyunu oynamak ve kazanmak isteyen bir Kartalspor vardı. Karambol pozisyonlar oldu ve kornerden gol yedik. O dakikaya kadar kalecimiz yere yatmamıştı, ama bu Ankaragücü'nün galibiyetine gölge düşürmemeli. Oyun genelde bizim gol atma isteğimizle geçti, ama sıkışan oyunu aşamadık. Yenildiğimiz maçlardan daha iyi oynadık, yenilgiyi hak etmedik. Ankaragücü'nü kazandıkları 3 puandan dolayı tebrik ediyorum.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ