Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Samet Aybaba, Quaresma, Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR - ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta artık Quaresma’nın olduğu her yerde bir kriz haberiyle karşılaşmak mümkün... Takımda istenmeyen adam ilan edilmesine rağmen her ay aldığı 375 bin Euro nedeniyle ayrılmak istemeyen Portekizli futbolcu bu kez Samet Aybaba’ya tosladı! Quaresma’yı kadroda istemeyen Samet Aybaba, bugüne kadar tesislere giriş yasağı getirilen Portekizli futbolcuyla hiçbir şekilde yüz yüze gelmemişti. Ancak salı günkü çalışmada Quaresma’yı tribünde gören Aybaba neye uğradığını şaşırdı.

        Boyun ağrıları nedeniyle A takım tesislerine gelen ve kontrolden geçen Quaresma, tedavisi bittikten sonra o sırada çalışmaya çıkan Siyah-Beyazlılar’ın idmanını izlemek istedi. Çalışma basına da açıktı ve medya mensuplarının gelmesine dakikalar vardı. Kısa bir süre Almeida ile görüşen Portekizli, çalışmayı takip etmek için sahanın kenarındaki tribüne oturdu.

        GERGİN DAKİKALAR

        Quaresma’yı saha kenarında gören Samet Aybaba’nın adeta kan beynine sıçradı. Küplere binen Aybaba, “Bunun ne işi var burada, kalksın gitsin” diyerek hemen Quaresma’nın saha dışına çıkartılmasını istedi. Aybaba’nın bu isteği görevlilerce nazik bir şekilde Quaresma’ya iletildi. 29 yaşındaki Portekizli oyuncunun ise tepki vermeden oturduğu yerden kalkıp tesislerden ayrıldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ