Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-Lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel, ellerine geçen fırsatları değerlendirmek yerine geriye düştüklerini belirterek, "Söylenecek fazla bir şey yok. Kazanırsın, kaybedersin önemli değil, ama önemli olan istediğini yapamamak. İstediğimizi yapamadığımız için üzüldüm. Kayserispor'u tebrik ediyorum. Ama biz de iyi periyot yakalamıştık, iyi gidiyorduk. Şimdi bazı yerlerden sesler çıkacak. Önümüzdeki maçı kazanıp, Galatasaray maçı öncesi yine avantaj sağlayacaktık. Galatasaray deplasmanına iyi bir şekilde girmek istiyoruz. Bu maçı kazansaydık 2 puanı daha cebimize koyacaktık" dedi.

        "10 YILDIR LİGDE OYNUYORUM..."

        Volkan, maçtan önce yaşanan olaylarla ilgili, "10 yıldır ligde oynuyorum, böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım. Organize gibiydi. Her taraftan taş yağdı, şoförümüz başından yaralandı. Bunların olmaması lazım. Sadece bize değil kimseye olmasın, kimse yaralanmasın. Futbol görsel bir oyun, tiyatro gibi, öyle bakmak lazım. Cahil insanların azalmasıyla Türk futbolunu daha yukarı çekebiliriz inşallah" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ