Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Manisaspor, Turgutluspor'un alt yapısından yetişen genç stoper Ümit Yasin Arslan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcunun bedelsiz olarak Manisaspor'a transfer edildiği bildirildi - Futbol Haberleri

        Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen imza törenine AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur katıldı.

        Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın desteğiyle Turgutluspor'un genç stoperi Ümit Yasin Arslan'ı Manisaspor'a transfer ettiklerini kaydetti. Futbolcu ile 5 yıllık sözleşme yapıldığını söyleyen başkan Hasgör, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise Manisaspor'a her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.

        Manisaspor'a transfer olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Ümit Yasin Arslan ise ''Mutluyum, inşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Hedeflerimiz doğrultusunda inşallah Süper Lig'e çıkarız'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ