Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Bursaspor ile yarın oynayacağı Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçının hazırlıklarını tamamlayarak Bursa'ya gitti - Beşiktaş Haberleri

        Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları bildirildi.

        Tedavileri devam eden İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida ve Niang'ın antrenmana katılmadığı, Sivok'un ise uygulanan özel programla çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

        Siyah-beyazlılar, antrenmanın ardından Bursa'ya hareket etti.

        Beşiktaş kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

        Cenk Gönen, Mcgregor, Emre Metin, Hilbert, Mehmet Akgün, İbrahim Toraman, Ersan Adem Gülüm, Escude, Emre Özkan, Gökhan Süzen, Necip Uysal, Fernandes, Veli Kavlak, Holosko, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Erkan Kaş, Dentinho, Mustafa Pektemek ve Sinan Kurumuş.

        BURSA'DA COŞKULU KARŞILAMA

        Beşiktaş, yarın Bursaspor ile yapacağı maç için Bursa'ya geldi.

        Pendik'ten "Salih Reis 4" adlı deniz otobüsüyle Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı İskelesi'ne gelen kafileyi, Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ozan Eroğlu ile yaklaşık 300 taraftar karşıladı.

        Beşiktaşlı futbolcuların bulunduğu otobüsün önü, iskele çıkışında siyah-beyazlı taraftarlarca kesildi. Meşaleler yakan ve takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar, kaptan İbrahim Toraman'a çiçek verdi.

        Otobüs, iskeleden güçlükle çıktıktan sonra takımın konaklayacağı Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle Yerleşkesi'ndeki Holiday Inn Otel'e hareket etti. Yönetici, teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu minibüs ile otobüs, polisin geniş güvenlik önlemi altında otele ulaştırıldı. Güzergahta herhangi bir olumsuzluğa karşı jandarma ve polis ekiplerinin bekletildiği görüldü.

        Kafile, yaklaşık 20 dakika süren yolculuğun ardından otele geldi. Takım, burada da yaklaşık 30 taraftar tarafından karşılandı. Beşiktaşlı futbolcular, otele, konaklama giderlerini karşılayan Bursa Beşiktaşlılar Derneğinin temin ettiği siyah ve beyaz balonlardan yapılan tünelden geçerek girdi. Bu sırada dernek üyeleri, balonları havaya bıraktı. Beşiktaş ile Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı'nda, yarın saat 20.00'de başlayacak maçta karşılaşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ