Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirle, Kasımpaşa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, "Açıkcası biz iyi takım olduğumuzu biliyoruz. Herkes adına yakışır oynadığı zaman neler yapabileceğimizi biilyoruz. Belki ilk yarıda saha şartlarından dolayı bir konsantrasyon eksikliği vardı. Ama devre arasında konuşmalarımızda ikinci yarıda maçı alacağımızı düşündük. Kasımpaşa gibi bir takım karşısında deplasmanda 3 puan almak kolay değil. Bizi bu şekilde eleştiriye götüren bir Konya maçı oldu. Hiç düşünmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ondan sonra insanlara takımın ne kadar kaliteli olduğunu anlatmak biraz zaman aldı. Yediğimiz golden fazlasını atıyoruz. Bu bence bizim için önemli bir gelişim" dedi.

        "HEP FENERBAHÇE'NİN İYİLİĞİ İÇİN..."

        Fenerbahçe'nin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan kaptan, "Bu takım kazanınca bizden fazla kimse mutlu olmaz, bizden fazla da kimse üzülmez. Geçen bir yemek düzenledik ve bir haftadır konuşuyoruz. Hep Fenerbahçe'nin iyiliği için.. Hep birlikte hareket edersek eğer, bu oyuncuların mağlup olması mümkün değil diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        "SÖYLENTİLERE KİMSE İNANMASIN"

        Kadroya giremeyen isimlerin sorun yaratıp yaratmadığı sorulan Volkan, "Medyada söylenilere kimse inanmasın. Biz sadece Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünen insanlarız. Tabii ki herkesin bir sıkıntısı vardır. Ama bunlardan ziyade F.Bahçe'nin başarısı için mücadele ediyoruz. Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum, gazetelerde yazılanlara önem vermesinler. Sadece bize destek versinler, biz onların desteğine layık olmaya çalışacağız." dedi.

        BASIN TOPLANTISI

        Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan tecrübeli kaleci, Kasımpaşa gibi iyi mücadele eden bir takıma karşı alınan 3 puanın mutluluk verici olduğunu belirterek, "İlk yarıda oyun olarak fazla iyi değildik. Belki konsantrasyon, belki saha şartları... Buna ben de dahilim. Çok karambol goller yedik. İkinci yarıya çıkmadan önce kazanacağımıza emindik. Kaybedeceğimizi hiç düşünmedim. Son dakikalarda gelen golle kazanmasını bildik. Önümüzdeki hafta seriye devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

        Kamuoyunda Fenerbahçe'nin kötü olduğuna dair eleştirilerin nedeninin sezon başındaki Torku Konyaspor yenilgisi olduğunu ifade eden Volkan Demirel, "O maçtan sonra bazı çatlak sesler çıkmaya başladı. Ne yaptığımızı, nasıl oynamamız gerektiğini bilen bir takımız. Sahaya konsantrasyonumuzu ve varlığımızı yansıtmamız lazım" dedi.

        Performans konusunda ise Volkan, "Çok iyi de değilim, çok kötü de değilim. Geçen sezonlardan düşük olabilirim. Şanssız goller yiyoruz. Tamamen sezon başıyla alakalı diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ