Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Raşit Çetiner iddialı konuştu - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yeni sezona 3 haftalık bir süre kaldığını, bu süreyi en iyi şekilde değerlendireceklerini ve sezon öncesi minimum eksikle lige hazır hale geleceklerini bildirdi.

        Kadroda yer alan oyuncular hakkında bilgiler edinmek için hazırlık maçlarında tüm futbolculara şans verdiklerini ifade eden Çetiner, şunları kaydetti:

        ''Bu maçlarda kimin neler yapabileceğini gördük. Zaten hazırlık maçlarının amacı da budur. Taraftarlarımız hazırlık maçlarında alınan sonuçlara bakarak lig öncesi bizimle ilgili kesin bir yargıya varmasınlar. Önümüzde lige kadar 3 haftalık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendireceğiz ve sezon öncesi minimum eksikle lige hazır hale geleceğiz. Lig öncesi son kampımızı Kartepe'de yapacağız. Üçüncü etapta daha çok takımın ideal kadrosunu oluşturma adına fikir sahibi olmanın yanı sıra yapacağımız teknik ve taktik çalışmalarla oyun şablonumuzu belirleyecek, oynayacağımız özel maçlarla da lig için kendimizi sınamış olacağız.''

        Çetiner, takımın yüzde doksanının yeni transfer edilen oyunculardan oluştuğunu belirterek, yeni ekiplerin sıkıntıları aşması ve kendilerine olan öz güvenlerini kazanmaları için moral desteğine ihtiyaçları olduğunu bildirdi.

        Konyaspor taraftarının kendilerine bu moral ve desteği vereceğine sonuna kadar inandıklarını belirten Çetiner, ''Amacımız son düdüğe kadar saha içerisinde koşan, mücadelesini bırakmayan bir Konyaspor oluşturmak. İşimizin kolay olmadığını da biliyoruz. Ama verilecek destekle zoru kolaya çevirecek inanca ve güce sahibiz'' diye konuştu.

        A.A

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ