Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Adem Büyük röportaj, Kasımpaşa Galatasaray Adem Büyük - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Kasımpaşa, şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyor, şüphesiz her futbolcusunun ortaya koyduğu büyük özveri başarılı sonuçların gelmesinde rol oynuyor... Takımın önemli golcülerinden olan ve son dönemde attığı gollerin ardından Fatih Terim’in milli takıma davet ettiği Adem Büyük, G.Saray maçını kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

        ‘KALİTEMİZ ORTADA’

        Adem, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları maç için “Galatasaray’dan aşağı kalır bir yanımız yok. Bu sezonki performansımızın ne kadar iyi olduğunu ligdeki yerimize bakıp görebilirler. Kaliteli bir takım olduğumuz ortada. 3 puanı çok istiyoruz. Bence maç derbi havasında geçecek. Biz onlardan değil, onlar bizden korksun. G.Saray, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile zorlu bir maç oynayacak. Pazar günü de karşımıza yorgun çıkacaklar. Bu bizim için avantaj olabilir. Bu durumu da iyi değerlendirip, sahadan kesinlikle galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

        ‘FATİH HOCAYA GÜVENİYORUM’

        Hak edenin milli takıma gideceğini söyleyen Adem, “Kendi takımımda iyi oynadığım sürece Ay-Yıldızlı formayı giyeceğime inanıyorum. Fatih hocanın formayı adaletli dağıttığına olan güvenim sonsuz. Kim hak ediyorsa onu oynatıyor. Fatih Terim gibi hocanın olduğu yerde hep iyi olmak zorundasınız” dedi.

        ‘MİLLİ TAKIM GURUR VERİCİ’

        Fatih Terim’in kendisini Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynanan hazırlık maçları için milli takıma davet etmesini de yorumlayan Adem Büyük, şöyle konuştu: “Milli Takım’da oynamanın verdiği mutluluğun tarifi yok. Benim açımdan çok iyi geçti. İki maçta da şans buldum. Kimsenin bir şey söylemesine gerek yok. Ay-Yıldızlı formayı üzerine giydiğinde o formanın ağırlığını hissediyorsun. Ortamımız çok iyiydi. Sanki herkes birbirini 10 yıldır tanıyormuş gibiydi, hiç yabancılık çekmedim.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ