Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Fethiyespor Fethiye pfdk, fethiye açıklama, fethiye başkanı açıklama - Futbol Haberleri

        Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Fenerbahçe maçında seremoniye, üzerinde "Yüce Atatürk" yazan tişöretlerle çıkan kulüplerine ceza vermemesiyle ilgili olarak, "Muhalefeti, iktidarı herkes bu süreçte çok doğru tavır takındı. Bir sıkıntı da yaşanmadı, yanlış bir karar da çıkmadı. Bu karardan tabi ki çok memnunum" dedi.

        Öztürk, yaptığı açıklamada, duygu yüklü bir sürecin bu noktaya gelmesini sağlayan sağduyulu insanlara teşekkür etti.

        Verilen kararın normal olduğunu ifade eden Öztürk, "Çünkü bunda suç ya da yanlış oluşturabilecek ne bir duygu ne bir eylem ne de bir girişim vardı. Böyle birşey olmadığını insanlar görmüştür. Bu işte temiz duygularla, insanlar hissiyatını dile getirmiştir. Yani biz bunu yapmıştık. Savunmamızı da bu bağlamda vermiştik" diye konuştu.

        Öztürk, ülkedeki tüm insanların önemli değerler konusunda sağduyulu olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

        "Bu işte siyasi anlamda karışık işler oluşturulmaya çalışıldı ama gördüler ki bu ülkeyi ne kimse bölebilir ne de karıştırabilir. Muhalefeti, iktidarı herkes bu süreçte çok doğru tavır takındı. Bir sıkıntı da yaşanmadı, yanlış bir karar da çıkmadı. Bu karardan tabi ki çok memnunum. Federasyonumuzun da yanlış bir şey yapmaması çok güzel. Ülkeyi yöneten insanların sağduyulu davranması bana göre çok güzel bir şeydi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ