Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sabri Lamborghini, Galatasaray Balotelli, Beşiktaş Gomis transferi - Galatasaray Haberleri
        1

        GOMİS BOMBASI
        Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah beyazlılar sezon sonunda Olimpique Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'i kadrosuna katmak istiyor. Lyon ile mukavelesi sona erecek olan 28 yaşındaki golcü oyuncu için bonservis bedeli de ödemeyecek olan siyah beyazlılar, Gomis'in talep edeceği yıllık ücreti karşılayabilecek.

        2

        DEVLER ONUN PEŞİNDE
        Jose Mourinho’nun Bruma’yı transfer etmeyi çok istediği fakat Portekizli’nin Tokatspor maçında yaşadığı ciddi sakatlık sebebiyle transferi askıya aldığı belirtildi. Sports Direct News’ta yer alan habere göre, Chelsea’nin Bruma’dan şimdilik vazgeçmesi Liverpool’un önünü açtı. Habere göre Liverpool, Bruma’nın durumunu yakından takip ediyor ve Chelsea tekrar devreye girmeden G.Saray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

        3

        SAGNA ASLAN MI OLUYOR!
        31 yaşındaki Fransız sağ bekin Arsenal'den üç yıllık yeni bir kontrat istediği ancak İngiliz kulübünün üç yıllık kontrata sıcak bakmamasının, Sagna'nın farklı arayışlara yönelmesine neden olduğunu yazan Daily Mail, Galatasaray ve Monaco'nun vergi avantajları nedeniyle bir adım önde olduğunu belirtti.

        4

        G.SARAYLILAR ÇILDIRDI!
        Türkiye’deki son 4 resmi maçında sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray Liv Hospital’de ciddi huzursuzlukların yaşandığı öğrenildi. Galatasaray’da, Carlos Arroyo’nun noter aracılığı ile kulübe ihtarname çektirmesi ve bunun sonrasında kendisine ödeme yapılması, aynı zamanda Furkan Aldemir’in de maaşının aldığı iddiası da diğer oyuncular arasındaki huzursuzluğu artırdı. Bir oyuncunun uçak yolculuğu sırasında, “Önce Drogba alır, en son bize kalır” diyerek, ödeme konusundaki adaletsizliği dile getirmesi de dikkat çekiciydi.

        5

        BALOTELLİ: MANCİNİ’YLE ÇALIŞMAK İSTERİM
        Milan’da forma giyen Mario Balotelli, M.City’de birlikte çalıştığı ve sert kavgalar yaşadığı Roberto Mancini’yle hiçbir sorununun bulunmadığını söyledi. Mancini’yi hem insan hem de hoca olarak sevdiğini dile getiren Balotelli, “Aramızda birkaç anlaşmazlık oldu ama bunda bir yanlış yok” dedi. “Onunla tekrar çalışmak ister misin” sorusuna ise Balotelli, “Evet isterim” yanıtını verdi. Irkçı saldırılara maruz kalan Balotelli’ye Türk taraftarlardan “Hepimiz Balotelli’yiz” şeklinde destek gelmişti.

        6

        KARTAL'IN YENİ STADI
        Beşiktaş'ın yapımı devam eden ve yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı yeni stadyumu Vodafone Arena'nın lansman toplantısı Beşiktaş Swiss Otel'de yapıldı. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu haline gelecek. Avrupa ve Amerika’nın birçok yeni stadyumunda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile genişbant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak.

        7

        SABRİ'NİN YENİ OYUNCAĞI
        Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu nam-ı diğer Sabri Reyiz, önceki gün eşi Yağmur Hanım'la Rumelihisarı'nda kahvaltı yaptı. Spor otomobillere meraklı olan Sabri'nin Ferrari'den sonra yeni aldığı Lamborghini dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların kaptanının yeni otomobilinin fiyatının yaklaşık 1 milyon lira olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ