Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasarap spor kulübü, galatasaray dolandırılma - Galatasaray Haberleri

        Fanatik’in haberine göre; Galatasaray’da çok tartışılan ve şu ana kadar yaşanan rezaletlerin örtbas edilmesiyle sonuçlanan kurumsallaşma operasyonunda öyle bir yere varıldı ki; artık mızrağı saklayacak çuval bile lime lime. Kurumsallaşma çerçevesinde işe alınan bir avukat 6 ayda kulübü 500 bin lira dolandırdı. Hem de Sportif AŞ İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü Kadri Çıtmacı’nın imzaladığı belgelerle.

        'GALATASARAY LİSELİYİM' DİYEREK KANDIRDI!

        Ayşegül Egemen, 2005′e kadar Ayşegül Çoban… Mahkeme kararıyla soyadını değiştirmiş. Galatasaray’ın dev kurumsal kadrosunu “Galatasaray Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum” diye kandırdı. Halbuki kendisi İzmir Aliağa Lisesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Bitmedi! Kurumsalın baronları tarafından Galatasaray’ın Hukuk işleri başına getiriliyor.

        Galatasaray’ın her türlü yazılı olmayan kuralını bilen, yıllardır kulüp için alın teri göken eski avukatlarını yönetici Aka Gündüz Özdemir, Lutfi Arıboğan ve Kadri Çıtmacı’nın yardımlarıyla mobbing uygularayarak kulüpten kaçırtan bu şahıs, daha sonra tek kaldığı Arena’da sahne dosya, sahte evrak, sahte fatura düzenleyerek Arıboğan ve Çıtmacı’nın da imzalarıyla bu paraları cebine indirmiş. Kurumsalcıların ruhu duymadan!

        'AMELİYAT OLDUM' DEDİ, MUAYENE BİLE OLMAMIŞ!

        Yine bitmedi! Herkesi “Çok hastayım. Amerikan Hastanesi’nde göğüs ve rahim ameliyatı oldum” diye kandıran Egemen 100 bin liralık hastane ve ameliyat masraflarını da Arıboğan’a imzalatarak tahsil eder. Sonradan yapılan küçük bir araştırma bu kişinin değil ameliyat, hastanede muayene bile olmadığı gerçeğini ortaya çıkarır.

        ORTAYA ÇIKINCA, ARENA’YA ÇAĞRILDI VE…

        Her şey ortaya çıkınca 14 Şubat 2014 günü Egemen, Arena’ya çağrılır. Önceden getirilen noter huzurunda şirketlerden kovulduğu yüzüne okunur. Sahtecilik yaptığı itirafı alınır, dolandırdığı para karşılığı senet imzalar. Resmi evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılıktan da adli makanlara suç duyurusunda bulunma kararı alınır. Çünkü Sportif A.Ş. borsaya açık bir şirket olduğu için bu işlem mecburidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ