Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer, Galatasaray Jorge Jesus, Bruma transfer, Galatasaray Giorgian De Arrascaeta - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray’da teknik direktör Roberto Mancini’nin koltuğunun sallanması Avrupa medyasında da geniş yer bulmaya başladı.

        2

        İngiliz basını, Mancini’yi 18 yıl sonra Arsenal’den ayrılabileceği konuşulan Arsene Wenger’in yerine aday göstermişti.

        3

        Portekiz medyası ise G.Saray ile İtalyan hocanın yollarının ayrılmak üzere olduğunu belirtip, halefi için sürpriz bir isim ortaya attı.

        4

        Devler Ligi’ne veda edilmesi, Süper Lig’de şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atılması ve Türkiye Kupası’nda da final şansının büyük tehlikeye girmesi nedeniyle Başkan Ünal Aysal’ın teknik direktör arayışlarına başladığı ileri sürüldü.

        5

        Portekiz medyası; Aysal’ın geçen sezon Avrupa Ligi yarı finalinde Fenerbahçe’yi eleyip, Benfica’ya final oynatan Jorge Jesus’u takımın başına getirmek istediğini yazdı.

        6

        Mancini’yle sezon sonunda vedalaşılacağına yer verilen haberde, Aysal’ın ilk tercihinin Benfica’da istikrarlı başarısıyla dikkati çeken Jesus olduğunu belirtildi.

        7

        ÜLKE DIŞINA HİÇ ÇIKMADI
        60 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı; ilginç bir şekilde 17 yıllık futbolculuk ve 25 yıllık teknik adamlık kariyerinin tamamını ülkesinde geçirdi.

        8

        Pek parlak geçmeyen yılların ardından, 2007’de Belenenses gibi mütevazı bir ekibe kupada final oynatarak dikkat çekti. 2009’dan bu yana çalıştığı Benfica’da 1 lig şampiyonluğu ve 3 Portekiz Lig Kupası zaferi yaşadı.

        9

        BRUMA: DÖNEBİLİRİM
        Galatasaray’a büyük umutlarla transfer edilen ancak şanssız bir sakatlık yaşayarak sezonu kapatan Bruma, Portekiz basınına özel açıklamalarda bulundu.

        10

        Bonservisine 10 milyon Euro ödenen 19 yaşındaki genç yetenek, “Hayatta her şey mümkün, Portekiz’e dönebilirim. Sporting’de oynamama rağmen Benfica ve Porto’ya kapıyı kapatmıyorum. Bu iki takıma da geri dönebilirim. Şu anda önemli olan ve tek düşüncem sakatlığımı atlatarak tekrar oynamaya başlamak” diye konuştu.

        11

        DÜNYA KUPASI'NDAN SONRA İMZALIYOR
        Devre arası tranfer dönemini hızlı geçiren Galatasaray sezon sonunda da genç yıldızları almak için çalışmalara başladı.

        12

        Güney Amerika'dan gelen son haberler Galatasaray'ın genç bir yıldızla imza aşamasına geldiğini ortaya koyuyor.

        13

        Uruguay'da Defensor Sporting'de forma giyen kanat oyuncusu Giorgian De Arrascaeta için girişimlerde bulunan Galatasaray, transferi bitirmek üzere.

        14

        Uruguay ile Dünya Kupası'na gideceği belirtilen 19 yaşındaki Giorgian De Arrascaeta için kulüp başkanı önceki günlerde yaptığı açıklamada oyuncu için Galatasaray'la görüşmelerin sürdüğünü belirterek transferin sonuçlanabileceğini söylemişti.

        15

        La República editörlerinin iddiasına göre; Uruguay'da yere göğe sığdırılamayan Giorgian De Arrascaeta, Galatasaray'la ön protokol imzaladı ve Dünya Kupası'ndan sonra Muslera'yla birlikte oynayacak.