Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer listesi, Galatasaray'ın transfer listesi, en son transfer haberleri, en gs transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün tüm transfer planlarını tek tek açıkladı! Olcan Adın, Gökhan Töre, Onur Recep Kıvrak...

        2

        16- Mancini'nin durumu
        Transferde istediğimiz hedeflere ulaşırsak Mancini ile sorun çıkmaz.. Ama Mancini bizi bırakırsa o andan itibaren her şey olabilir.

        3

        15- Hajrovic ne olacak?
        O iş menajerlerin manipülasyonu.. Dünyanın her kulübünde ödemelerde 1 aylık gecikmeler yaşanır.. Biz de onu yaşadık .. Hajrovic'in esas derdi Mancini ile.. Kendisine yeterince şans verilmediğini düşünüyor.

        4

        14- 9 milyonluk yerli yok
        Türkiye'de 9 milyon Euro civarında bonservis ödenecek yerli oyuncu olduğunu düşünmüyorum, biz de bu rakamlara asla çıkmayacağız.

        5

        13- Sneijder
        Sneijder için henüz resmi bir teklif almadık.. Ama Dünya Kupası'ndaki performansına göre ciddi talipleri olabileceği aşikâr.. Herhangi bir teklifte o günkü dengelere bakarak satıp-satmama kararını veririm.

        6

        12- 20 milyon avro
        Sneijder için bir kulüp çıkıp 20 milyon Euro verirse, dengeleri filan düşünmem, Sneijder'i o saniye bırakırım.. Benim için çıta 20 milyon Euro.. Daha azına oturup düşünmemiz gerekir.

        7

        11- Olcan Galatasaray'ı istiyor
        Bana gelen bilgilere göre Olcan, G.Saray'a gelmek istiyor.. Burada top Trabzonspor'da.. TFF'nin yabancı kararının komplikasyonlarını yaşıyoruz bu transferde.. Çünkü yerli oyuncu fiyatları resmen uçtu gitti.

        8

        10- Olcan için yapılan teklif
        Trabzon yüksek fiyat çekmezse bu transfer olur.. Biz "2 milyon Euro+bir oyuncu" teklifi yaptık.. Onların nasıl karşılık vereceği çok önemli.. Ama 5-6 milyon Euro vermeyiz.

        9

        9- Mevlüt Erdinç ile anlaştı
        Mevlüt'ün menajeri ile görüştük ve prensipte anlaşma sağladık.. St.Etienne, Mevlüt'ü bonusuyla birlikte 5 milyon Euro'ya almış.. Ama bu rakam bizim için yüksek.. Yine takas+para stratejisi yürütüyoruz.

        10

        8- Mevlüt Erdinç için yapılan teklif
        Medyada Chdejou'yu önerdiğimiz yazıldı, yanlış.. Onlar aslında Dany ile ilgileniyorlar.. Dany+2 milyon Euro'ya transferi bitirmeye uğraşıyoruz.

        11

        7- Transferdeki öncelik
        Bizim yabancı golcü almamızın tek şartı var: Transfer edeceğimiz 2 kanat oyuncusunun da yerli olması.. Örneğin Gökhan ile Olcan transferleri olumlu sonuçlanırsa yabancı golcüye de dönebiliriz.

        12

        6- Şifre Dünya Kupası
        İyi bir yabancı forvet almak için de Dünya Kupası'nın bitimini bekleyeceğiz.. Belki daha pahalıya alacağız ama doğru adamı alacağız.

        13

        5- Gomis konusu
        Gomis'le ciddi biçimde ilgilendik ama Trabzon devreye girince, dostluk gereği önceliği onlara bıraktık.. Önce kanatları bitirelim, sonra yabancı transferine odaklanacağız..

        14

        4- Onur Kıvrak'ı istedik
        Evet, Onur beğendiğim bir kaleci.. Resmi temasımız olmadı.. Kendi kaynaklarımla hangi şartlarla transfer edebileceğimizi araştırdım ve şaştım kaldım. Trabzonspor, Onur için 9 milyon Euro istiyor.. Türkiye'de bonservisi bu paralara değecek oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

        15

        3- Gökhan Töre'yi istiyoruz
        Gökhan Töre ilgi alanımızda.. Ancak 7.5 milyon Euro bonservis filan ödeyemeyiz.. Gökhan'ın istediği para skalamıza uygun. Gökhan Töre için önce Rubin Kazan ile anlaşmamız gerek.. Bir-iki oyuncu+2-3 milyon Euro'ya el sıkışacak hale gelirsek iş biter..

        16

        2- Mancini ne istedi?
        Mancini tatile çıkarken benden 2 kanat, bir de stoper istedi. Kanat adayları ise Olcan ve Gökhan Töre.. İki oyuncu ile de ilgileniyoruz.

        17

        1- Galatasaray'ın stoper adayları
        Stoper için adayları Rhodolfo ile Astori.. Bizim hoca zaten Rhodolfo'ya aşık.. Onu alamazsak bana içten içe çok kızacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan 5 golü isim şunlar:

        18

        5- EDIN DZEKO
        Oldukça güçlü bir hücum hattı bulunan City'de rotasyon oyuncusu olan Bosnalı oyuncunun ismi, geçtiğimiz yaz aylarında Galatasaray ile anıldı. Mancini ile birlikte çalışan Dzeko'nun ayrılması durumunda birçok dev kulüp sıraya geçecek. Yaklaşık 20 milyon euroluk bonservis bedeli olduğu tahmin edilen yetenekli oyuncu G.Saray'a gelirse Aysal büyük iş başarmış olacak.

        19

        4- MARIO MANDZUKIC
        Bayern Münih'in ezeli rakibi Dortmund'dan sezon sonu için bedelsiz olarak Lewandowski'yi transfer etmesi sonrası, Mandzukic'in ilk 11'deki yeri riske girdi. Takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtilen yıldız golcü için Serie A'nın devleri sırada. Bonservisi için Dzeko gibi oldukça yüksek rakamlar telaffuz edilen Mandzukic için de Galatasaray'ın işi oldukça zor.

        20

        3- FERNANDO TORRES
        Dünyanın en iyi forvetleri listesinden dışlanan Torres'in Maviler'deki geleceği de oldukça karanlık. Mourinho'nun sürekli destek çıktığı İspanyol oyuncu, golcülüğünü sahaya yansıtmakta sorun yaşıyor.Chelsea'de Torres'in gönderilmesi durumunda, Aysal da uzun süre önce sözünü verdiği, "Yakışıklı, uzun boylu" golcüyü Türkiye"ye getirebilir.

        21

        2- DEMBA BA
        Uzunca bir süre Fenerbahçe'nin listesinde olduğu iddia edilen Demba Ba, devre arasında kulübü Chelsea'de kaldı. Chelsea gibi sirkülasyonun çok olduğu bir kulüpte gelecek sezon da yer almasının oldukça düşük olduğu belirtilen Senegalli, Galatasaray'ın listesinin alt sıralarında yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, daha kariyerli yıldızlardan istediği cevabı alamazsa, Mourinho'nun kapısını çalacak.

        22

        1- ETO'O
        Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kamerunlu dünyaca ünlü golcü Eto'o, yüksek ihtimalle Londra'ya veda edecek. Eski kulübü Mallorca'ya dönebileceğinin sinyallerini veren tecrübeli isim, bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine geldi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan yetenekli oyuncu için Galatasaray'ın tereddütleri var.

        23

        TÜRK BASININDA TRANSFER BOMBALARI
        G.Saray transferde vites artırarak Torres ve Menez için şartları zorluyor. İspanyol yıldız için Chelsea'yle pazarlıklar sürerken Menez'in menajeriyle de görüşme üstüne görüşme yapılıyor. (Takvim)

        24

        Kaliteli golcü arayışlarını sürdüren ve listesinde birçok yıldız bulunan Trabzonspor'a şimdi de menajerler tarafından Vagner Love önerildi. (Fotomaç)

        25

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 31 stoper Joleon Lescott'la 2 milyon Euro’dan 2+1 senelik sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı. (Vatan)

        26

        Dört yıl önce Giovani Dos Santos'u Galatasaray'a getiren dünyaca ünlü menajer Pini Zahavi, bu kez River Plate'in savunmacısı Eder Balanta için devrede. (Sabah)

        27

        Beşiktaş'ın orta sahadaki yıldızı Oğuzhan Özyakup'a Fransız devi Marsilya kancayı taktı. (Takvim)

        28

        Robinho'ya Brezilya kulüpleri ücreti fazla olduğu gerekçesiyle kapıyı kapattı. Sambacı, ABD ve Arap ülkelerine de gitmek istemeyince bu transferde Beşiktaş'ın rakibi kalmamış oldu (Fotomaç)

        29

        Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu’nu bugün topluyor.Tüm transfer masaya yatırılacak ve son kararlar verilecek. Lukaku, Moledo, Dede, Danny, Olcan, Gökhan Töre gündemdeki isimler... (Akşam)

        30

        Diego Ribas transferiyle bombayı patlatan Fenerbahçe, yerli taarruzuna başlıyor. Hakan Çalhanoğlu, Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Koray Altınay, Rıza Durmisi, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek listedeki isimler... (Fanatik)

        31

        Süper Lig'de gelecek sezon uygulanacak 5+3 sınırlaması nedeniyle Fenerbahçe yönetimi, Stoch, Krasic, Yobo, Holmen ve Cristian'a takımda olmayacaklarını ve kulüp bulmaları gerektiğini resmen bildirdi. (Sabah)

        32

        Yeni sezonda takımdan gönderilmelerine karar verilen Holmen ile Yobo için devre arasında olduğu gibi yine Süper Lig kulüpleri devreye girdi. (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ