Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası İsveç Zlatan olay sözler, Ibrahimovic sözleri, Erkan Zengin, Jimmy Durmaz, Ibrahimovic Erkan Zengin, Ibrahimovic Jimmy Durmaz, - Futbol Haberleri

        İsveç, zayıf rakibi Lihtenştayn'ı 2-0'la geçerken iki gol de Türk asıllı futbolculardan geldi.

        İsveç'e galibiyeti getiren golleri atan Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Gençlerbirliği'nden Olympiakos'a transfer olan Jimmy Durmaz maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

        Takımının ilk golünü atan Erkan, "Çok çılgınca gelebilir ama maçtan önce Zlatan bana ve Jimmy'ye 'ikiniz de gol atacaksınız' dedi. Önce ben attım sonra da Jimmy." sözleri ile maçtan önce Ibrahimovic'le aralarında geçen konuşmayı aktardı.

        İkinci golün sahibi Jimmy Durmaz ise gollerden sonra Zlatan'a gitmeleri anlattı: "Zlatan maçtan önce bana ve Erkan'a gol atacağımızı söyledi. Biz de patronun dediğini yaptık. Bu nedenle de 'Z-Zinciri'nin bir parçası olan Zlatan'la sevincimizi paylaştık"

        İsveç basını çok yakın arkadaş olan milli kamplarda beraber takılan Zlatan Ibrahimovic, Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz'a isimlerindeki z harfinden dolayı 'Z-Zinciri' adını takmıştı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ