Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Golf Blajevic kanser oldu! - Golf Haberleri

        Blajeviç, Hırvatistan'ın ''24 Saat'' haber sitesine telefonla yaptığı açıklamada, Zagreb'de hastanedeki kontrollerinde cilt kanseri tespit edildiğini ve 23 Mayıs'ta ameliyat olacağını söyledi.

        Kanser hastalığının teşhis edildiği ilk günler ailesine bir şey söylemediğini ifade eden Blajeviç, ''Tabii ki rahat değilim, acı hissediyorum ve başımdan çok şey geçiyor. Ama hiç bir zaman şifaya olan inancımı kaybetmedim. Çok başarılı doktorların elinde olduğumu bildiğim için bu savaşı da kazanacağıma inanıyorum'' dedi.

        Blajeviç, 2004 yılında da prostat kanseri teşhisiyle ameliyat olmuş ve sağlığına kavuşmasının ardından tecrübelerini futbol takımlarıyla paylaşmaya devam etmişti.

        Halen Çin A milli futbol takımını çalıştıran Blajeviç, 1935 yılında Bosna Hersek'in Travnik kentinde doğdu ve kariyeri boyunca eski Yugoslavya başta olmak üzere çok sayıda ülkenin takımlarının teknik direktörlüğünü yaptı. 1998 yılında Fransa'da yapılan dünya şampiyonasında teknik direktörü olduğu Hırvatistan milli takımını üçüncü yapmayı başaran Blajeviç, Güney Afrika'da yapılan dünya şampiyonası ön elemeleri karşılaşmalarında da Bosna-Hersek'in başında bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ