Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Aarhus kaçmaz - İddaa Haberleri

        161 AARHUS-SONDERJYSKE 1 1.55

        Danimarka Ligi’nde 13 maç sonunda 19 puana sahip olan Aarhus, bunların 15’ini iç sahada topladı. Evindeki 6 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgi aldı. İki ekip bu sezon 21 Eylül’de de Aarhus’un sahasında karşılaştı ve ev sahibi mücadeleyi 2-1 kazandı. O maçta 53. dakikada D.Williams ile öne geçen Aarhus, 57’de İlso’nun golüne engel olamamıştı. 83’te rakipten Avnskojord atılınca 90’da yine D.Williams, Aarhus’a galibiyeti getiren golü atmıştı. Ev sahibi ekipte orta sahadan Benny Feilhaber, stoper Dan Thomassen ve stoper Ole Budtz, forma giyemeyecek. Ancak Aarhus, bunlar olmadan da oynamasını öğrendi. Randers ve Kopenhag’a 4’er gol yiyerek mağlup olan Sonderjyske, Aarhus’a da diş geçiremez.

        245 LİVORNO-TREVİSO 1 1.25

        Seria A’ya doğrudan çıkma adayları arasında yer alan Livorno, sezona beraberliklerle başlamıştı. Ancak son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek puan cetvelinde 4. sıraya kadar yükseldi ve şu anda liderin sadece 2 puan gerisinde. 25 yaşındaki Allesandro Diamanti’nin üstün performansı, Livorno’nun çıkışındaki en büyük etken. Maddi yükümlülüklerini yerine getiremediği için 4 puanı silinen Treviso’da işler iyi gitmiyor. Son 3 maçtan 2 puan çıkartabildiler. Salernitana karşısında beraberliği zor kurtarırken, ilk 11’in değişilmez sol beki Allesando Dal Canto kırmızı kart gördüğü için Livorno deplasmanında forma giyemeyecek. Livorno bu mücadelede hata yapmayacaktır.

        323 ASCOLİ-PARMA 2 1.85

        Teknik direktörlüğe Palermo’dan 5 kez kovulan Francesco Guidolin’i getirdikten sonra belirli bir çıkış yakalayan Parma, 9 maçtır mağlup olmuyor ama deplasmandaki Piacenza ve evindeki Bari beraberlikleriyle zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. Bu hafta konuk olacakları Ascoli ise 6 maçtır galibiyet yüzü görmüyor. Pisa deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerlerken ağır yara aldı. Kaleci Massimo Taibi, orta sahadan Daniele Di Donato ve dafanstan Vittorio Micolucci kırmızı kart gördü. Taibi ile Di Donato’ya 1’er maç ceza verilirken Micolucci, 3 karşılaşmada forma giyemeyecek. Kaleyi büyük ihtimalle 23 yaşındaki tecrübesiz Enrico Guarna koruyacak. Shakhtar Donetsk’te Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşadıktan sonra Parma’ya gelen Lucarelli, şu ana kadar attığı 6 golle takımının yukarılarda olmasını sağladı. Yaralı Ascoli karşısında Parma’yı bir adım önde görüyorum.

        343 HEERENVEEN-UTRECHT 1 1.45

        Heerenveen eski form grafiğine dönüş sinyalleri veriyor. Geçen hafta Den Haag’ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ama skor çok daha farklı olabilirdi. Yedisi kaleyi bulan tam 16 şut çektikleri karşılaşmada, yan toplarda da sürekli etkili oldular. Elbette ligin en etkili hücum oyuncularından Pranjic’in dönüşünün bunda etkisi büyük. Heerenveen’de Kalou, Roorda, Drost ve Dingsdag sakat. Fakat bu isimler arasında defans oyuncusu Dingsdag dışında önemli oyuncu yok. Forvet Elyounissi’nin de durumu belirsiz ama o da uzun zamandır yedek kalıyordu. Utrecht’te Rumen defans oyuncusu Nesu sakatlığını tam olarak atlatamadı ve bu maçta forma giyme şansı düşük. Bir başka savunma oyuncusu Dickoh zaten 3 haftadır sakat. Dolayısıyla Utrecht’in savunmada sıkıntı yaşaması çok olası. Takımın kaptanı ve orta alanın en önemli oyuncusu Van Dijk’in de ameliyat olacak olması, konuk ekibi ciddi anlamda sıkıntıya sokuyor. Zaten deplasmanda çok vasatlar. Tekrar eski havasını yakalamak isteyen Heerenveen’e direnemezler.

        361 PALERMO-İNTER 1 veya 0 1.75

        Deplasmanda Juventus’u 2-1 mağlup ettikten sonra 5 maçta sadece Chievo’yu yenebilen Palermo, büyük maçlarda çok daha iyi oynuyor. Torina deplasmanında son dakika golüyle puansız kalan Sicilya ekibinde Nocerino iki maç ceza aldı. Amelia ile Raggi de sakat. İnter’de ise işler pek de yolunda gitmiyor. Genoa ve Fiorentina beraberlikleri sonrası Reggina’yı son dakika golüyle geçen İnter, Şampiyonlar Ligi’nde Anorthosis ile 3-3 berabere kalıp, Udinese’yi yine son dakika golüyle geçti. İtalya’dan memnun kalmadığını ve Premier Lig’e dönmek istediğini belirten Mourinho, Udinese maçında son dakikada gelen gol sonrası tribünlere ‘sus’ işareti yaptı. Bu arada Manchester City’nin kendisine 18 milyon euro’luk teklif yaptığı öne sürüldü. Jimenez, Figo, Rivas, Muntari ve Chivu’nun sakatlıkları bulunuyor. Adriano ise kadro dışı bırakıldı. İnter koşmadan oynuyor. Yedekleri Materazzi. Quaresma, Mancini, Crespo, Obinna ve Balotelli olan bir takımdan daha fazlası beklenmeli ama İnter, İbrahimoviç’in ayağına bakıyor. Miccoli bu maçların oyuncusudur. Palermo en azından kaybetmeyecektir.

        Ozan German’ın ideal kuponu

        161 Aarhus-Sonderjyske 1 1.55

        245 Livorno-Treviso 1 1.25

        323 Ascoli-Parma 2 1.85

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ