Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor "En az 1 puan alacağız" - Spor Haberleri

        Turkcell Süper Lig'de bu hafta sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Ankaraspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Batıkent ASKİ Tesisleri'nde, teknik direktör Saffet Susiç yönetiminde çalışan mavi-beyazlı takımda, antrenmana tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan Ankarasporlu futbolcular, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

        Teknik direktör Saffet Susiç, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, Ankaraspor'da göreve başladığı günden bu yana çok iyi bir performans sergilediklerini belirterek, ''Denizlispor ve Galatasaray maçlarında da iyi oynadık, ancak bunu skora yansıtamadık. Son 3 maçımızda ise sahadan galibiyetle ayrılarak iyi bir noktaya geldik. Bu çıkışımızı Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

        Oyuncularıyla yaptığı toplantıda, ligde kalmak için 4-5 puana ihtiyaç duyduklarını söylediğini kaydeden Susiç, ''Bu puanları almak için son 2 maçı beklemeyeceğiz. Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarından puan almak istiyoruz. Rakibimiz kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkacak. Zorlu bir mücadele olacak'' dedi.

        Fenerbahçe maçında kadroda herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğini ifade eden Susiç, bu noktaya hangi futbolcularla geldilerse aynı kadroyla yola devam edeceklerini ve kimseden saklayıp gizleyecek bir şeylerinin olmadığını sözlerine ekledi.

        Son haftalarda attığı kritik gollerle takımının puan kazanmasında büyük pay sahibi Mehmet Yılmaz ise rakiplerinin Şampiyonlar Ligi'nden elenerek lige döndüklerini dile getirerek, ''Şampiyonluk yolunda en üst sıradalar. Ancak bizim de puana ihtiyacımız var. En az 1 puan almak için sahaya çıkacağız. Puan alacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

        A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ