Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis İstanbul Cup TEB, “We Are Tennis Fan Academy” ile geleceğin tenis taraftarını yetiştiriyor - Tenis Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Geleceğin tenis taraftarını yetiştiren dünyanın tek akademisi ‘We Are Tennis Fan Academy’ Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğiyle Türkiye’de de faaliyete geçti. Tenisi yürekten desteklemek ve taraftar ruhunu stadyumda ortaya koymak için ‘süper taraftar’ olmak isteyen şanslı 100 kişi, TEB BNP Paribas İstanbul Cup finalini Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir ile beraber tribünde izleme hakkını kazanacak. 18 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de tenis rüzgârı estirecek olan TEB, dünyanın tenis izleyicisi yetiştiren ilk programı “We Are Tennis Fan Academy” ile TEB BNP Paribas İstanbul Cup’da tenisseverleri coşturacak.

        VİDEO ÇEKİP GÖNDER!

        We Are Tennis Fan Academy ile süper taraftar olmak isteyen tenisseverler, fanacademyturkiye. com/akademi websitesi üzerinden “Fan Academy”ye kayıt olarak Kadir Çöpdemir ya da Pascal Nouma’nın takımını seçecek. “En yaratıcı ve çılgın” videoyu gönderen taraftarlar arasından en beğenilen ilk 100 videonun sahibi, 24 Nisan 2016’da gerçekleşecek ‘Fan Academy’ kampına katılma; Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir ile birlikte TEB BNP İstanbul Cup final maçını birlikte izleme ve tribün şovlarında yer alma şansı yakalayacak.

        TENİS İÇİN EĞLENCELİ GÖRÜNTÜLER

        fanacademyturkiye.com/akademi websitesinde Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma’nın eğlenceli videolarıı da yer alıyor. Program kapsamında O Ses Türkiye yarışmasının finalistlerinden Tankurt Manas’ın seslendirdiği klip de tenissever süper taraftarları heyecana ortak olarak desteğe çağırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ