Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Sultanlar'da menü Portakal - Voleybol Haberleri

        İtalya’yı yenerek grup lideri olan ve çeyrekte de Polonya’yı 3-1 yenen Portakallar önünde final arayacak olan Ay-Yıldızlı ekibin maçı, Rotterdam’daki Ahoy Arena’da TSİ 16.30’da başlayacak. Türkiye bu maçı da kazanırsa, ev sahipliği yaptığı 2003 Avrupa Şampiyonası’ndan 12 yıl sonra tarihinde ikinci kez finale yükselecek. Tüm biletlerin satıldığı 15 bin kişilik salonda ağırlıklı Hollandalı taraftarların yanısıra Türk taraftarların da yer alması bekleniyor. Yarı finalin ikinci maçında ise saat 19.30’da Rusya ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. Yarı finalin galipleri yarın 18.00’de kupa için mücadele ederken, mağluplar da 15.00’te üçüncülük maçına çıkacak.

        ‘HEDEF MADALYA’

        Milli Takım Antrenörü Ferhat Akbaş, şampiyonada hedeflerinin madalya olduğunu söyledi. Akbaş, “Rakibe bakmadan oyunumuza konsantre olmalıyız. Üç madalya var, umarım birisini kazanırız” dedi.

        EDA: HOLLANDA DİRENÇLİ

        Almanya karşısında fiziksel ve mental olarak zor bir maç oynadıklarını söyleyen Eda, Hollanda’nın da Almanya’ya benzer bir oyun oynadığını söyledi. Almanya’nın bir önceki antrenörü Guidetti’nin şu anda Hollanda’yı çalıştırdığını hatırlatan milli oyuncu, “Onlar da iyi servis atan ve direnci yüksek bir takım. Fakat biz de madalya isityoruz” değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ