Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Filede dev kapışma! - Voleybol Haberleri

        Burhan Felek Spor Salonu'nda 23 Şubat Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 3 Mart Perşembe günü saat 19.00'da, yine Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

        Daha önce 2002 Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, 2009'da 12 takımlı play off etabında Vakıfbank ile karşılaşan Eczacıbaşı, her ikisinde de galip gelerek, rakibini kupadan elemişti.

        Bu turda; Eczacıbaşı VitrA ve rakibi Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un yanı sıra; Bank BPS Fakro Muszyna (Polonya)-Rabita Bakü (Azerbaycan) ile Volero Zürich (İsviçre)-Scavolini Pesaro (İtalya) eşleşti.

        Avrupa Şampiyonlar Ligi statüsüne göre, bu altı takım yine eleme usulü ve deplasmanlı sistemle iki maç yapacak. Her iki maçı kazanan dörtlü finale çıkacak. Bu turda da galibiyetlerin eşitliği durumunda altın set oynanacak. Seti kazanan takım tur atlayacak. Kazanan üç takım, dörtlü final organizasyonunu üstlenen ev sahibi Fenerbahçe Acıbadem'le, Burhan Felek Spor Salonu'nda dörtlü finalde mücadele edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ