Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kenan Tekdağ: Kenan Tekdağ: Geleneksel ve dijital medya gelecekte birbirini besleyecek

        Marka ve Medya dünyasının önde gelen isimleri İstanbul'da buluştu. Reklamverenler ve medya kuruluşları ilk kez marka ve medya dünyasının kesişimi için aynı masadaydı. Sektörün geleceği konuşuldu. Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ geleneksel medya ile dijital medyanın gelecekte birbirini besleyecek unsurlar olduğunu ifade etti.

        KENAN TEKDAĞ: GELENEKSEL MEDYA DİJİTAL KARŞISINDA DEZAVANTAJLI DEĞİL

        28 oturumun yapıldığı, yerli ve yabancı toplam 47 konuşmacının söz aldığı Media Summit 2014'te marka ve medya dünyası medyanın geleceği için buluştu.

        Zirvenin ikinci gününde gerçekleştirilen Geleneksel Medya Planlaması ve Medyanın Geleceği konulu oturumun konuşmacısı olan Kenan Tekdağ, "Kısaca geleneksel medya, dijital çağın ürettiği challenge'lara cevap verebilecek mi? Halihazırda durum nedir? Kısa ve orta vadede durum nedir? Bu, medya planlamasına nasıl etkide bulunuyor? Geleneksel medya dijital karşısında dezajantajlıdeğil. Gelecekte her iki kavram da birbirinden faydalanacak. Belli bir sürenin sonunda dijitali kullanan bir geleneksel medya yapısı yerine dijital enterprise haline dönüşme hedefimiz var. Dolayısıyla dijitali hem sunduğu fırsatlarla bir teknoloji olarak kullanmak hem de mecraları değiştirip dönüştürme fırsatı olarak değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

        Kenan Tekdağ - Media Summit 2014
        Kenan Tekdağ - Media Summit 2014

        Geleneksel medya ile sosyal medyanın geldiği durumu da değerlendiren Kenan Tekdağ geleneksel medyanın şöyle veya böyle filitrelenmiş haberi alıcısına iletirken sosyal medyada bireyin, doğrudan doğruya hem kullanıcı hem üretici halegeldiğine de dikkat çekti.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ