Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın, Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyündeki baba evinin, yeniden yapılmak üzere yıkımına başlandı.

        Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Sezer, yaptığı açıklamada, şehit Karaca'nın Ormandibi köyünde bulunan babaevinin yıkımına başlandığını belirtti.

        Sezer, yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından evin Vakıf kanalıyla yeniden yapılacağını duyurdu.

        Şehit ailesinin ise kendi istekleri üzerine yeni evleri teslim edilene kadar köyde bulunan bir akrabalarında kalacağı öğrenildi.

        Irak'ın kuzeyinde 22 Aralık'ta bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba ocağına Türk bayrağı asılmış, şehidin babaevinin fiziki durumu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmiş ve evin yeniden yapılacağı açıklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler