Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'un Of ilçesinde, halk arasında "taş adam" sendromu olarak da adlandırılan nadir genetik hastalıklardan "Fibrodysplasia Ossificans Progressiva"nın yıllar içinde bağ dokularına verdiği hasar nedeniyle hayatlarını yatağa bağımlı sürdüren Hamza ve oğlu Mustafa Kabahasanoğlu için sürpriz müzik dinletisi gerçekleştirildi.

        Görsel sanatlar öğretmeni Murat Küçükibrahimoğlu'nun organizasyonunda emekli öğretmen Cengiz Akyüz, fen bilimleri öğretmeni Resul Canyurt, Çarşıbaşı Cami müezzini Ömer Tellioğlu, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, esnaf Yüksel Öztel, Hamza ve Mustafa Kabahasanoğlu'nu evlerinde ziyaret etti.

        Cengiz Akyüz'ün bağlaması, Resul Canyurt'un neyi eşliğinde Ömer Tellioğlu'nun söylediği ilahilerin ardından Türk halk müziği eserleri seslendirilerek baba ve oğlunun güzel zaman geçirmesi sağlandı.

        Mustafa Kabahasanoğlu, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Allah sizi gönlünüzün değerini bilen, merhameti geniş insanlarla karşılaştırsın. Ziyaretiniz ve sürpriziniz bizleri çok mutlu etti. Her hastalığın bir numaralı ilacı moraldir. Rabbim hepinizden razı olsun. Sağlık ve mutluluğunuz daim olsun." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler