Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Türk Ocağı, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı.

        Trabzon Türk Ocağı Yönetim Kurulunca yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in insanlık suçu işleyerek Gazze'de devlet terörü uyguladığı belirtildi.

        Gazze'deki mazlumlarla birlikte olunduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Özgür Filistin'in Birleşmiş Milletlerde 194. üye olarak kabul edilmesini dört gözle bekleyenlerdeniz. O gün geldiğinde desteğimizi yüksek sesle haykırırken Selahaddin Eyyubi'nin hatırasını yüzyıllarca koruyan, namus bilen Mehmetçiğin 1917'de Kudüs Zeytindağı'ndaki hüznünü ve acı tebessümünü de BM kürsüsünden dostlarımıza yansıtmaktan geri durmayacağız. Ama her gün insan olmaya ve insanlık için dik duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Yüzyıllık Cumhuriyetimizin onurlu bireyleri olarak atamızdan miras kalan 'Yurtta barış, dünyada barış' düsturundan ayrılmayacağımızı, bu felsefenin Ortadoğu'ya ve dünya barışına önsöz olması dileğini son gelişmeler ışığında bir kez daha haykırıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler