Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağı için Trabzon'un Akçaabat ilçesinde start seremonisi yapıldı.

        Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF) tarafından, ICRYPEX ile PETLAS sponsorluğunda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen şampiyonaya katılacak 19 ekip, Akçaabat Belediyesi önünde bir araya geldi.

        Organizasyona katılan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Yavuz, araçların çıkışı için start verdi.

        Belediye Başkanı Ekim, AA muhabirine, ilçede şampiyonayı bir kez daha düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

        Şampiyonanın hafta sonu Hıdırnebi Yaylası'nda gerçekleştirileceğini belirten Ekim, "Off-road heyecanının artması, şehrimize insanların şampiyona için gelmesi hoşumuza gidiyor. Şampiyonanın yaylada düzenlenmesi farklı bir durum. Ancak yaylada ağaca, yeşil dokuya zarar vermeden bir etapta koşulacak." dedi.

        Yarın saat 10.30'da Hıdırnebi Yaylası'nın Acısu Balıklı mevkisindeki mukavemet etabı ile devam edecek organizasyon, 12 Kasım Pazar günü aynı bölgede oluşturulan seyirci etabıyla sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler