Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı ziyaret etti.

        TTSO'dan yapılan açıklamaya göre, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Kaya'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

        Çelebi, Kaya'ya başarı dileklerini ileterek, "Proje ofisimizle yapacağınız tüm çalışmalara destek vermekten mutluluk duyacağız. Şehrimizin tüm sektörlerde, sanayide, tarımda, turizmde her yönden ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Kaya da ziyaret için TTSO heyetine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

        "Şehrin her alandaki birikimlerinin ortak akılla değerlendirilmesine önem veriyoruz. TTSO da bu noktada en önemli paydaşlarımızdan biri olacaktır. En kısa zamanda iş dünyası ile şehrin gelecek perspektifinin çizilmesi konusunda bir toplantı yapmayı planlıyorum. Tüm önerileri bir havuzda toplayıp şehrin bir projeksiyonunu çizmeyi planlıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler