Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek "Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" kapsamında iki oyunun Akçaabat'taki tiyatro severlerle buluşacağı bildirildi.

        Akçaabat Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Trabzon Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde 2-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festival kapsamında, Kayseri Devlet Tiyatrosu'nun "Kral Üşümesin" adlı oyunu 4-5 Mayıs'ta saat 20.00'de Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde sahnelenecek.

        İzmir Devlet Tiyatrosu'nun "Otobüs Durağında Üç Bencil" adlı çocuk oyunu da 8 Mayıs'ta aynı yerde 11.00 ve 15.00 saatlerinde küçük izleyicilerle buluşacak.

        Organizasyonda emeği geçenleri kutlayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kültür sanat etkinliklerini gerçekleştirirken her kesime hitap eden ve devamlılığı olan faaliyetler yapmaya özen gösterdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler